Etkili Sosyal Medya Yönetimi Sertifika Programı

Son Başvuru Tarihi: 15.08.2018

EĞİTİM TANITIMI:

Günümüzde internetin, akıllı telefonların ve sosyal medyanın olmadığı bir dünyayı hayal edemiyoruz. Bazıları daha sonradan tanışsa da, bir jenerasyon sosyal medya ile doğdu.

Son yıllarda kullanıcı sayısı hızla artan sosyal medya günümüzde vazgeçilmez bir iletişim aracı olarak karşımıza çıkmaktadır. Bazıları daha sonradan tanışsa da, bir jenerasyon sosyal medya ile doğdu. Günümüzde akıllı telefonların ve sosyal medyanın olmadığı bir dünyayı artık hayal edemiyoruz. Facebook, Instagram gibi sosyal medya araçlarının kullanıcı sayısı çoğu ülkenin nüfusunu geçmiş durumda. İnternette geçirilen vaktin büyük kısmını sosyal medya araçları oluşturmakta. Artık alışverişten resmi işlemlerimize kadar tüm işlerimizi internetten hallediyoruz. Tercihlerimizi, duygu ve düşüncelerimizi artık sosyal medya yönlendiriyor.

Bu durum işletme ve kuruluşların dikkatinden kaçmış değildir. Birçok kuruluş ve işletme sosyal medyada yerini almış ve hedef kitleleri ile iletişim kurmada vazgeçilmez araçları arasına koymuştur. Artık sosyal medyada olmayan bir kuruluş bulmak neredeyse imkansızdır. Sosyal medya gerek pazarlamada, gerekse halkla ilişkiler faaliyetlerinin en önemli araçlarından birisi olarak öne çıkmış durumda. Ancak sosyal medyada olmak, sosyal medyanın yeterince iyi kullanıldığı anlamına gelmiyor. Bu noktada sosyal medyanın etkili bir şekilde yönetilmesi sorunu ortaya çıkıyor. Sosyal medyayı profesyonel bir şekilde kullanamazsak istediğimiz etkiyi yakalayamaz, daha da kötüsü sosyal medyanın olumsuz etkileriyle karşılaşırız.

Bu eğitim sosyal medya ile profesyonel olarak ilgilenen, sosyal medya konusunda uzmanlaşmak isteyenler için tasarlandı. Bu eğitimle sosyal medya araçları tüm yönleriyle ele alınacaktır. En yaygın kullanılan Facebook, twitter ve instagram ve youtube ayrıntılı bir şekilde incelenecektir. Bu araçlar için içerik oluşturma, takipçi arttırma için bilgiler ve pratik ipuçları sunulacaktır. Diğer taraftan sosyal medya için hukuki ve ahlaki boyutları ele alınacak, sosyal medya kullanımında dikkat edilecek hususlara değinilecektir.

KİMLER KATILMALI

Sosyal medya konusunda uzmanlaşmak isteyenler, kendi sosyal medyasını yönetmek isteyen yöneticiler, şirket ve kamu kurumlarında sosyal medya alanında çalışan halkla ilişkiler uzman ve yöneticileri bu eğitime katılması yararına olacaktır.

EĞİTİM İÇERİĞİ

8. SOSYAL MEDYADA SEO

• Sosyal Medya İçin İçerik Oluşturma
  • Arama Motorları İçin Sosyal Medya Optimizasyonu

ÖNEMLİ NOT: Uzaktan eğitim yöntemi ile Türkiye'nin her yerinden katılım sağlayabilirsiniz. Eğitimimiz 1 ayda tamamlanmaktadır.

EĞİTİM ÜCRETİ: 240 TL (Kesinlikle ÜCRET İADESİ Yapılamamaktadır ! )

Hesap Sahibi     : Sakarya Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü
Hesap No           : 27-464698-2

(Ödemesi Yapılmayan Başvuru Kabul Edilmeyecektir.)

Mesai Saatler: 09:30 - 12:30  || 13:30 - 17:30
Tel:   0264 295 39 49