16-17 Kasım 2019 Tarihli Kobi Danışmanı Sınav Sonuçları Yayınlanmıştır.

Uygulama sınav sonuçlarınıza 'Aday İşlemleri Paneli'nizde Başvurulan Kapsamlar bölümünden ulaşabilirsiniz.

Kobi Danışmanı (Seviye 6) sınav sonucu itirazları başlamıştır. İtiraz formlarını (ıslak imzalı olarak) 29.11.2019 tarihine kadar (Bu tarihten sonra gönderilen itiraz formları işleme alınmayacaktır.)
Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SAUSEM) Esentepe Kampüsü 54187 Serdivan/SAKARYA adresine posta yoluyla göndermeniz gerekmektedir.

İtiraz Formu için tıklayınız.

Kobi Danışmanı (Seviye 6)  sınav sonunda belge almaya hak kazanan adaylarımızın 22 Kasım -6 Aralık 2019 tarihleri arasında B
elge Ücreti olan 150 TL”yi aşağıdaki hesap numarasına yatırmaları gerekmektedir. Yapılacak ödemelerde açıklama bölümünde belge almaya hak kazanan aday TC ve Ad-Soyad bilgilerini belirtiniz. Belgeniz sistemde kayıtlı adresinize gönderilecektir. Aday İşlemleri Panelinden adresinizi ve telefon numaranızı güncelleyiniz.

Belge Ücretinin Yatırılacağı Hesap Numarası
Alıcı Adı: Sakarya Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü