Sorularınıza daha hızlı yanıt almak için sausem@sakarya.edu.tr adresine e-posta gönderiniz.

19 Nisan 2021 Tarihli Kobi Danışmanı (Seviye 6 ) Teorik Sınav Sonuçları Yayınlanmıştır.

19 NİSAN 2021 Tarihli Kobi Danışmanı (Seviye 6 ) Teorik Sınav Sonuçları Yayınlanmıştır.

Teorik sınav sonuçlarınıza 'Aday İşlemleri Paneli'nizde Başvurulan Kapsamlar " bölümünden ulaşabilirsiniz.

Kobi Danışmanı (Seviye 6) sınav sonunda belge almaya hak kazanan adaylarımızın 26 Nisan -10 Mayıs 2021 tarihleri arasında Belge Ücreti olan 200 TL”yi aşağıdaki hesap numarasına yatırmaları gerekmektedir. Yapılacak ödemelerde açıklama bölümünde belge almaya hak kazanan aday TC ve Ad-Soyad bilgilerini belirtiniz. Belgeniz sistemde kayıtlı adresinize gönderilecektir. Aday İşlemleri Panelinden adresinizi ve telefon numaranızı güncelleyiniz.

KOBİ Danışmanı (Seviye 6) sınav sonucu itirazları başlamıştır. Aday İşlemleri Panelinizde itirazlar bölümünden sınav itirazınızı oluşturduktan sonra sistemden aldığınız formu (ıslak imzalı olarak) 03.05.2021 tarihine kadar (Bu tarihten sonra gönderilen itiraz formları işleme alınmayacaktır.)Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SAUSEM) Esentepe Kampüsü 54187 Serdivan/SAKARYA adresine posta yoluyla göndermeniz gerekmektedir.

Belge Ücretinin Yatırılacağı Hesap Numarası

Alıcı Adı: Sakarya Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü