4-6 Yaş Grubu Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

SON BAŞVURU TARİHİ                  30 EYLÜL 2021 PERŞEMBE 23:59

EĞİTİM TARİHİ                               1- 31 EKİM 2021

SINAV HAFTASI                               25 - 31 EKİM 2021

Eğitim: Eğitim 1 ay sürmektedir. Kayıtlı ders videoları üzerinden uzaktan eğitim şeklinde yapılmaktadır.

Eğitim portalı 24 saat açıktır. İstenilen gün ve saatte giriş yapılabilmektedir.

Eğitim portalındaki videolar eğitim sonrasında da sürekli olarak açık kalmaktadır.

Eğitim başlangıç tarihinde tarafımızdan SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır. Eğitim başlamadan eğitim portalına giriş yapılamamaktadır.

Eğitime, Eğitim Portalına Giriş butonuna basarak katılabilirsiniz.

Kullanıcı Adı: TC Kimlik Numaranız
Şifre              : TC Kimlik Numaranızın İlk Beş Hanesi

Sınav: Sınav tarihleri aday işlemleri panelinden görüntülenebilmektedir.

Belirtilen sınav tarihi aralığında sınava 3 kez giriş yapma hakkı bulunmaktadır. Belirtilen tarih aralığında istenilen gün ve saatte, sınava, eğitim portalında Sınav bölümünden giriş yapılabilmektedir.

Sınav uzaktan sınav yöntemiyle çoktan seçmeli (test) olarak yapılmaktadır.

Sınavdan en az 50 puan alınması durumunda başarılı olup, tekrar sınava giriş yapılmasına gerek bulunmamaktadır.

Sertifika: Sertifikalar, e- sertifika olarak e-devlete yüklenecektir.

Ayrıca sertifika gönderilmeyecektir. E- sertifika için ücret alınmamaktadır.

EĞİTİM SÜRESİ VE ŞEKLİ

Her modül, ders notları, videolar, sunular ve danışmanlıkları içeren karma yöntemi üzerinden gerçekleştirilecektir.
Sınavlar internet üzerinden, Avrupa Online Sınav Uygulama Kriterlerine göre gerçekleştirilecektir.
Eğitim, Sakarya Üniversitesi emba kriterlerine  göre gerçekleştirileceği için öğrencilerimizin tüm materyalleri kullanmaları gerekmektedir.
Her bir ders bir yandan öğretim üyesi tarafından sunulurken bir yandan dersin PowerPoint sunusu ekranda gözükmektedir.
Her bir dersin ders notları ve materyalleri katılımcılara dersler aktif hale geldiğinde elektronik olarak sunulmaktadır.
Dersler ve sınavlar internet üzerinden olup Türkiye'nin her yerinden katılabilir.
Derslerin işlenişinde Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Yönetmeliği geçerli olacaktır.

KİMLER BAŞVURABİLİR

Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu sertifika eğitimine herkes başvurabilir.

ÖRNEK SERTİFİKA

4-6 Yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri Örnek Sertifika

4-6 Yaş Sertifika Örneği

EĞİTİM İÇERİĞİ

• Birey Gelişimi
  • Psikomotor Gelişim
  • Bilişsel Gelişim
  • Dil Gelişimi
  • Sosyal Gelişim
  • Duygusal Gelişim
  • Ahlak Gelişimi
  • Süt, Oyun, Okul ve Ergenlik Döneminde Beslenme
  • Oyun Etkinlikleri
  • Uyumsuz Çocuklar
  • Drama Çalışmaları
  • Drama Uygulamaları
  • Türkçe Dil Etkinlikleri
  • Eğitici Oyuncaklar
  • Çocuklarla İletişim

Eğitim toplamda 32 AKTS. Avrupa Kredi Transfer Sisteminde 1 AKTS, 30 saat iş yüküdür. 960 ders saatine denk gelmektedir.

Eğitime katılacak adaylar her hangi bir firma adına eğitimlerini fatura ettirmek istiyorlar ise başvurularını yaptıkları gün dekont ve firma bilgilerini bilgeng@sakarya.edu.tr mail adresine mutlaka mail atmalıdırlar.

Tel:   0264 295 42 20

30 Eylül 2021