4-6 Yaş Grubu Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

SON BAŞVURU TARİHİ 15 ARALIK 2021 ÇARŞAMBA 23:59
EĞİTİM TARİHİ 16 ARALIK 2021- 15 OCAK 2022
SINAV HAFTASI 10 - 15 OCAK 2022

Eğitim: Eğitim 1 ay sürmektedir. Kayıtlı ders videoları üzerinden uzaktan eğitim şeklinde yapılmaktadır. Eğitim portalı 24 saat açıktır. İstenilen gün ve saatte giriş yapılabilmektedir. Eğitim portalındaki videolar eğitim sonrasında da sürekli olarak açık kalmaktadır. Eğitim başlangıç tarihinde tarafımızdan SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır.

Eğitim başlamadan eğitim portalına giriş yapılamamaktadır.

Eğitime, bu sayfanın en altında yer alan Eğitim Portalı butonuna tıklayıp katılabilirsiniz.

Kullanıcı Adı  : TC Kimlik Numaranız
Şifre               : TC Kimlik Numaranızın İlk Beş Hanesi

Sınav: Sınav tarihleri aday işlemleri panelinden görüntülenebilmektedir. Belirtilen sınav tarihi aralığında sınava 3 kez giriş yapma hakkı bulunmaktadır. Belirtilen tarih aralığında istenilen gün ve saatte, sınava, eğitim portalında Sınav bölümünden giriş yapılabilmektedir. Sınav uzaktan sınav yöntemiyle çoktan seçmeli (test) olarak yapılmaktadır. Sınavdan en az 50 puan alınması durumunda başarılı olup, tekrar sınava giriş yapılmasına gerek bulunmamaktadır.

Sertifika: Sertifikalar, e-sertifika olarak e-devlete yüklenecektir. E-sertifika için ücret alınmamaktadır. Ayrıca sertifika gönderilmeyecektir.

EĞİTİM SÜRESİ VE ŞEKLİ

Her modül, ders notları, videolar, sunular ve danışmanlıkları içeren karma yöntemi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Sınavlar internet üzerinden, Avrupa Online Sınav Uygulama Kriterlerine göre gerçekleştirilecektir.

Eğitim, Sakarya Üniversitesi emba kriterlerine  göre gerçekleştirileceği için öğrencilerimizin tüm materyalleri kullanmaları gerekmektedir.

Her bir ders bir yandan öğretim üyesi tarafından sunulurken bir yandan dersin PowerPoint sunusu ekranda gözükmektedir.

Her bir dersin ders notları ve materyalleri katılımcılara dersler aktif hale geldiğinde elektronik olarak sunulmaktadır.

Dersler ve sınavlar internet üzerinden olup Türkiye'nin her yerinden katılabilir.

Derslerin işlenişinde Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Yönetmeliği geçerli olacaktır.

KİMLER BAŞVURABİLİR

Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu sertifika eğitimine herkes başvurabilir.

• - Birey Gelişimi
  • - Psikomotor Gelişim
  • - Bilişsel Gelişim
  • - Dil Gelişimi
  • - Sosyal Gelişim
  • - Duygusal Gelişim
  • - Ahlak Gelişimi
  • - Süt, Oyun, Okul ve Ergenlik Döneminde Beslenme
  • - Oyun Etkinlikleri
  • - Uyumsuz Çocuklar
  • - Drama Çalışmaları
  • - Drama Uygulamaları
  • - Türkçe Dil Etkinlikleri
  • - Eğitici Oyuncaklar
  • - Çocuklarla İletişim

4-6 Yaş Sertifika Örneği

Katılmak istediğiniz kursun sayfasında yer alan kırmızı “Başvuru Yap” butonuna tıklayarak başvuru formunu doldurmanızın ardından kredi kartı ile ödeme sayfasına geçebilirsiniz. Bu sayfada ödeme işleminin tamamlanması ardından başvurunuz yönetici onayına gider. Eğitim başlangıç tarihinde size kullanıcı adı ve şifreniz sms ve e-posta ile gönderilecektir. EFT yöntemiyle ödeme yapmak isteyen kişiler başvuru yap butonuna tıklamadan önce internet bankacılığı veya atm üzerinden eğitim ve kurslar hesabımıza ödeme yapabilir başvuru esnasında dekont yükleyerek kayıtlarını tamamlayabileceklerdir.

15 Aralık 2021