4-6 Yaş Grubu Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

SON BAŞVURU TARİHİ                 15 AĞUSTOS 2020 CUMARTESİ 23:59

EĞİTİM TARİHİ                              17 AĞUSTOS - 15 EYLÜL 2020

SINAV HAFTASI                              10 -  15 EYLÜL 2020

Eğitiminize Eğitim Portalına Giriş butonuna basarak katılabilirsiniz.

Kullanıcı Adınız : TC Kimlik Numaranız
Şifreniz               : TC Kimlik Numaranızın İlk Beş Hanesi

(Sınav haftasında istediğiniz gün ve saatte sınava girebilirsiniz. Sınava 3 kez girme hakkınız bulunmaktadır. Geçme notu: 50)

EĞİTİM SÜRESİ VE ŞEKLİ

Her modül, ders notları, videolar, sunular, ödevler ve danışmanlıkları içeren karma yöntemi üzerinden gerçekleştirilecektir.
Sınavlar internet üzerinden, Avrupa Online Sınav Uygulama Kriterlerine göre gerçekleştirilecektir.
Eğitim, Sakarya Üniversitesi emba kriterlerine  göre gerçekleştirileceği için öğrencilerimizin tüm materyalleri kullanmaları gerekmektedir.
Her bir ders bir yandan öğretim üyesi tarafından sunulurken bir yandan dersin PowerPoint sunusu ekranda gözükmektedir.
Her bir dersin ders notları ve materyalleri katılımcılara dersler aktif hale geldiğinde elektronik olarak sunulmaktadır.
Dersler, ödev teslim ve sınavlar internet üzerinden olup Türkiye'nin her yerinden katılabilir.- Ayrıca Uzaktan Eğitim portalımızda yer alan forumlardan öğrenciler hocalarla ve birbirleriyle iletişim kurabilmektedir.
Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
Derslerin işlenişinde Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Yönetmeliği geçerli olacaktır.

KİMLER BAŞVURABİLİR

Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu sertifika eğitimine herkes başvurabilir.

EĞİTİM PORTALI 24 SAAT AÇIKTIR. İSTEDİĞİNİZ GÜN VE SAATTE EĞİTİM VİDEOLARINA ULAŞABİLİRSİNİZ.

EĞİTİM İÇERİĞİ

Birey Gelişimi Modülü
Psikomotor Gelişim Modülü
Bilişsel Gelişim Modülü
Dil Gelişimi Modülü
Sosyal Gelişim Modülü
Duygusal Gelişim Modülü
Ahlak Gelişimi Modülü
Süt Oyun Okul ve Ergenlik Döneminde Beslenme Modülü
Oyun Etkinlikleri Modülü
Uyumsuz Çocuklar Modülü
Drama Çalışmaları Modülü
Drama Uygulamaları Modülü
Türkçe Dil Etkinlikleri Modülü
Eğitici Oyuncaklar  Modülü
Çocuklar İletişim – 1 Modülü
Çocukla İletişim – 2 Modülü

Şehit - Gazi ailesi ve çocuklarına yüzde 10,

Sakarya Üniversitesi personeli, eş ve çocuklarına yüzde 10,
Engellilere yüzde 10 oranında indirim uygulanmaktadır.

EĞİTİM SAATİ:  Eğitim toplamda 32 AKTS. Avrupa Kredi Transfer Sisteminde 1 AKTS, 30 Saat iş yüküdür.

Eğitime katılacak adaylar her hangi bir firma adına eğitimlerini fatura ettirmek istiyorlar ise başvurularını yaptıkları gün dekont ve firma bilgilerini bilgeng@sakarya.edu.tr mail adresine mutlaka mail atmalıdırlar.

BANKA HESAP BİLGİSİ (Kredi kartıyla ödemek istediğiniz takdirde başvuru esnasında ödeme yapabilirsiniz)

IBAN                    : TR21 0020 9000 0046 4698 0000 02

Mesai Saatler: 09:30 - 12:30  || 13:30 - 17:30