Ses ve Nefes Teknikleri Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

SON BAŞVURU TARİHİ                 15 AĞUSTOS 2020 CUMARTESİ 23:59

EĞİTİM TARİHİ                              17 AĞUSTOS - 15 EYLÜL 2020

SINAV HAFTASI                              10 -  15 EYLÜL 2020

“Ses ve Nefes Teknikleri “ Sertifika Programı Tanıtım Videosu

(Sınav haftasında istediğiniz gün ve saatte sınava girebilirsiniz. Sınava 3 kez girme hakkınız bulunmaktadır. Geçme notu: 50)

EĞİTİM HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLER

- Her bir dersin ders notları ve materyalleri katılımcılara dersler aktif hale geldiğinde elektronik olarak sunulmaktadır.
- Ayrıca Uzaktan Eğitim portalımızda yer alan forumlardan öğrenciler hocalarla ve birbirleriyle iletişim kurabilmektedir.
- Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
- Derslerin işlenişinde Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Yönetmeliği geçerli olacaktır.
- Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu sertifika eğitimine herkes başvurabilir.
- Uzaktan eğitim yöntemi ile Türkiye'nin her yerinden katılım sağlayabilirsiniz.

EĞİTİM PORTALI 24 SAAT AÇIKTIR. İSTEDİĞİNİZ GÜN VE SAATTE EĞİTİM VİDEOLARINA ULAŞABİLİRSİNİZ.

DERS BİLGİLERİ

1- Biyografi, Ses Metodu Nedir, Ne İse Yarar
2- Anatomi Bilgileri
3- Sesi Koruma Yöntemleri
4- Ses Teli Hastalıkları
5- İnspirasyon Kapasite Provaları
6- Beden Hareketleri
7- Kasların Aktifleşme Provaları
8- Basınç Bölgesi
9- Basınç Miktarı
10- Tam Nefes
11- Vokal Diyalog Nefes
12- İç Çeyrek Nefes
13- Yarım Nefes
14- Karma Nefes
15- Melodik Provaları

Şehit - gazi ailesi ve çocuklarına yüzde 10,
Sakarya Üniversitesi personeli, eş ve çocuklarına yüzde 10,
Engellilere yüzde 10 oranında indirim uygulanmaktadır.

İndirimler 16.11.2018 tarihinden sonra yapılacak başvurularda geçerli olmak üzere belirlenen kontenjana bağlı kalarak sadece bir indirim maddesinden yararlanacak şekilde uygulanır. İndirimlerden faydalanabilmek için söz konusu durumunuzu gösterir belgeyi mail atmalısınız.

• Kargo ücreti SAUSEM tarafından ödenmek üzere Belgeler Adaylarımızın adreslerine gönderilecektir. (Ancak; yurt dışında ikamet eden adaylarımızın sertifika gönderim ücreti kendilerine aittir. Türkiye'de bir adres bildirmeleri durumunda gönderim ücreti yine SAÜSEM tarafından yapılacaktır.)
  • Eğitime katılacak adaylar her hangi bir firma adına eğitimlerini fatura ettirmek istiyorlar ise başvurularını yaptıkları gün dekont ve firma bilgilerini bilgeng@sakarya.edu.tr mail adresine mutlaka mail atmalıdırlar.

BANKA HESAP BİLGİSİ (Kredi kartıyla ödemek istediğiniz takdirde başvuru esnasında ödeme yapabilirsiniz)
Alıcı Adı             : Sakarya Üniversitesi Dön. Ser. İşl. Md.
Hesap No           : 27-464698-2

Mesai Saatler: 09:30 - 12:30  || 13:30 - 17:30