Ses ve Nefes Teknikleri Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

SON BAŞVURU TARİHİ                  30 EYLÜL 2021 PERŞEMBE 23:59

EĞİTİM TARİHİ                               1- 31 EKİM 2021

SINAV HAFTASI                               25 - 31 EKİM 2021

Eğitim: Eğitim 1 ay sürmektedir. Kayıtlı ders videoları üzerinden uzaktan eğitim şeklinde yapılmaktadır.

Eğitim portalı 24 saat açıktır. İstenilen gün ve saatte giriş yapılabilmektedir.

Eğitim portalındaki videolar eğitim sonrasında da sürekli olarak açık kalmaktadır.

Eğitim başlangıç tarihinde tarafımızdan SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır. Eğitim başlamadan eğitim portalına giriş yapılamamaktadır.

Eğitime, Eğitim Portalına Giriş butonuna basarak katılabilirsiniz.

Kullanıcı Adı: TC Kimlik Numaranız
Şifre              : TC Kimlik Numaranızın İlk Beş Hanesi

Sınav: Sınav tarihleri aday işlemleri panelinden görüntülenebilmektedir.

Belirtilen sınav tarihi aralığında sınava 3 kez giriş yapma hakkı bulunmaktadır. Belirtilen tarih aralığında istenilen gün ve saatte, sınava, eğitim portalında Sınav bölümünden giriş yapılabilmektedir.

Sınav uzaktan sınav yöntemiyle çoktan seçmeli (test) olarak yapılmaktadır.

Sınavdan en az 50 puan alınması durumunda başarılı olup, tekrar sınava giriş yapılmasına gerek bulunmamaktadır.

Sertifika: Sertifikalar, e- sertifika olarak e-devlete yüklenecektir.

Ayrıca sertifika gönderilmeyecektir. E- sertifika için ücret alınmamaktadır.

“Ses ve Nefes Teknikleri “ Sertifika Programı Tanıtım Videosu

EĞİTİM HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLER

- Her bir dersin ders notları ve materyalleri katılımcılara dersler aktif hale geldiğinde elektronik olarak sunulmaktadır.
- Ayrıca Uzaktan Eğitim portalımızda yer alan forumlardan öğrenciler hocalarla ve birbirleriyle iletişim kurabilmektedir.
- Derslerin işlenişinde Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Yönetmeliği geçerli olacaktır.
- Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu sertifika eğitimine herkes başvurabilir.
- Uzaktan eğitim yöntemi ile Türkiye'nin her yerinden katılım sağlayabilirsiniz.

EĞİTİM İÇERİĞİ

• Biyografi, Ses Metodu Nedir, Ne İşe Yarar?
  • Anatomi Bilgileri
  • Sesi Koruma Yöntemleri
  • Ses Teli Hastalıkları
  • İnspirasyon Kapasite Provaları
  • Beden Hareketleri
  • Kasların Aktifleşme Provaları
  • Basınç Bölgesi
  • Basınç Miktarı
  • Tam Nefes
  • Vokal Diyalog Nefes
  • Çeyrek Nefes
  • İç Çeyrek Nefes
  • Üç Çeyrek Nefes
  • Yarım Nefes
  • Karma Nefes
  • Metin- Şiir
  • Melodik Provaları

Toplamda 160 ders saati eğitim verilmektedir.

Eğitime katılacak adaylar her hangi bir firma adına eğitimlerini fatura ettirmek istiyorlar ise başvurularını yaptıkları gün dekont ve firma bilgilerini bilgeng@sakarya.edu.tr mail adresine mutlaka mail atmalıdırlar.

Alıcı Adı             : Sakarya Üniversitesi Dön. Ser. İşl. Md.
Hesap No           : 27-464698-2

Mesai Saatleri: 08:30 - 12:30  || 13:30 - 17:30