Proje Yazma ve Hazırlama Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

SON BAŞVURU TARİHİ 15 ARALIK 2021 ÇARŞAMBA 23:59
EĞİTİM TARİHİ 16 ARALIK 2021- 15 OCAK 2022
SINAV HAFTASI 10 - 15 OCAK 2022

Eğitim: Eğitim 1 ay sürmektedir. Kayıtlı ders videoları üzerinden uzaktan eğitim şeklinde yapılmaktadır. Eğitim portalı 24 saat açıktır. İstenilen gün ve saatte giriş yapılabilmektedir. Eğitim portalındaki videolar eğitim sonrasında da sürekli olarak açık kalmaktadır. Eğitim başlangıç tarihinde tarafımızdan SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır.

Eğitim başlamadan eğitim portalına giriş yapılamamaktadır.

Eğitime, bu sayfanın en altında yer alan Eğitim Portalı butonuna tıklayıp katılabilirsiniz.

Kullanıcı Adı  : TC Kimlik Numaranız
Şifre               : TC Kimlik Numaranızın İlk Beş Hanesi

Sınav: Sınav tarihleri aday işlemleri panelinden görüntülenebilmektedir. Belirtilen sınav tarihi aralığında sınava 3 kez giriş yapma hakkı bulunmaktadır. Belirtilen tarih aralığında istenilen gün ve saatte, sınava, eğitim portalında Sınav bölümünden giriş yapılabilmektedir. Sınav uzaktan sınav yöntemiyle çoktan seçmeli (test) olarak yapılmaktadır. Sınavdan en az 50 puan alınması durumunda başarılı olup, tekrar sınava giriş yapılmasına gerek bulunmamaktadır.

Sertifika: Sertifikalar, e-sertifika olarak e-devlete yüklenecektir. E-sertifika için ücret alınmamaktadır. Ayrıca sertifika gönderilmeyecektir.

ZEKA OYUNLARI EĞİTİCİ EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI İÇİN TIKLAYIN

EĞİTİM SÜRESİ VE ŞEKLİ
Uzaktan eğitim yöntemi ile Türkiye'nin her yerinden katılım sağlayabilirsiniz.

Projeler ve Proje Türleri

- KA3 Projeleri
- Diğer Erasmus+ Projeleri

Örnek Proje Sunumu

Örnek Proje Sunumu (Erasmus)

Gençlik Spor Bakanlığı Proje Başvuru Belgeleri

Gençlik Spor Bakanlığı Proje Yönetmeliği

Örnek Proje Sunumu

Sosyal Sorumluluk Projeleri
Görev Yapılan Bölgenin Demografik, Sosyo-Ekonomik Yapısı Ve Risk Faktörleri

Bölgenin Risk Faktörleri
Yoksulluk
Aile İçi Şiddet
Çalışan Çocuklar
Çocuk Gelinler
Cinsiyet Ayrımcılığı
Bağımlılık
Şiddet
İstismar
Kültürel Farklılıklar
Engelli Mahrumiyetleri

Sosyal Sorumluluk Projeleri İçin İş Birliği Yapılacak Kuruluşlar.
İlgili Bakanlıklar
Yerel Yönetimler
Güvenlik Birimleri
Sivil Toplum Kuruluşları
Her Bir Öğretmenin Kendi Çalıştığı Bölgeye İlişkin Sunumu

TÜBİTAK 4005 Proje Hazırlama

Proje Hazırlama Süreçleri

EĞİTİMİN TANIMI

Bu eğitimle proje türleri ve fon sağlayan kuruluşlar hakkında bilgi sağlamak, proje yazma ve hazırlama süreçleri ve proje dosyası hazırlama ile ilgili farkındalık oluşturmak, proje üretme ve yürütme deneyim kazandırmak amaçlanmaktadır. Bu eğitimle ulusal ve uluslararası proje hazırlama, proje sonuçlarından yararlanma ve uygulama becerileri kazandırmak amacıyla 22 saatlik bir eğitim sunulmaktadır.

Bu eğitimi alan kişilerin çalıştıkları kurumda sosyal sorumluluk ya da araştırma geliştirme projeleri hazırlayabilecek ve çevresine proje kültürünün yayılması konusunda katkı sağlayabilecektir.

SERTİFİKA PROGRAMIN AMACI
Sertifika programı ile proje hazırlama ve yazma konusunda teorik ve pratik boyutlarıyla bilgi, beceri ve yetkinlik  kazandırmak amaçlanmaktadır.

KİMLER BAŞVURABİLİR?
Sertifika programımıza proje hazırlama ve yazma konusunda kendisine yetkinlik kazandırmak isteyen herkes başvurabilir.

Katılmak istediğiniz kursun sayfasında yer alan kırmızı “Başvuru Yap” butonuna tıklayarak başvuru formunu doldurmanızın ardından kredi kartı ile ödeme sayfasına geçebilirsiniz. Bu sayfada ödeme işleminin tamamlanması ardından başvurunuz yönetici onayına gider. Eğitim başlangıç tarihinde size kullanıcı adı ve şifreniz sms ve e-posta ile gönderilecektir. EFT yöntemiyle ödeme yapmak isteyen kişiler başvuru yap butonuna tıklamadan önce internet bankacılığı veya atm üzerinden eğitim ve kurslar hesabımıza ödeme yapabilir başvuru esnasında dekont yükleyerek kayıtlarını tamamlayabileceklerdir.

15 Aralık 2021