YDS / YÖKDİL Kursu (Ön Kayıt)

EĞİTİM ÜCRETİ: 1200 TL

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Yabancı Diller Bölümü ortaklığıyla açılan YDS-YÖKDİL Kursunun amacı öğrencilerimizin bu sınav için gerekli gramer bilgisini öğretmek, kelime bilgilerini olması gereken seviyeye getirtmek, soru tiplerini tanıtmaktır.

Bu kursa katılacak öğrencilerden en az 35 ve üstü YDS veya YÖKDİL notu veya yapmış olduğumuz seviye tespit sınavından en az yine 35 almış olmalarını ön şart olarak bekliyoruz.

Kursumuza %80 devam zorunluluğu vardır, yeterli katılımı sağlamayan kursiyerlerimiz vize/final sınavlarına katılamayacaklardır.

Yeterli sayıya ulaşmaması durumunda ilgili kurs açılmayacaktır.

Kurslarımıza katılmak isteyenleri için Seviye Belirleme Sınavı Yabancı Diller Bölümü’nde yapılmaktadır.

Şehit - Gazi ailesi ve çocuklarına yüzde 10,
Sakarya Üniversitesi personeli, eş ve çocuklarına yüzde 10,
Engellilere yüzde 10 oranında indirim uygulanmaktadır.

Mesai Saatler: 09:30 - 12:30  || 13:30 - 17:30
Tel:   0264 295 42 20
Faks: 0264 295 54 50

Katılmak istediğiniz kursun sayfasında yer alan kırmızı “Başvuru Yap” butonuna tıklayarak başvuru formunu doldurmanızın ardından kredi kartı ile ödeme sayfasına geçebilirsiniz. Bu sayfada ödeme işleminin tamamlanması ardından başvurunuz yönetici onayına gider. Eğitim başlangıç tarihinde size kullanıcı adı ve şifreniz sms ve e-posta ile gönderilecektir. EFT yöntemiyle ödeme yapmak isteyen kişiler başvuru yap butonuna tıklamadan önce internet bankacılığı veya atm üzerinden eğitim ve kurslar hesabımıza ödeme yapabilir başvuru esnasında dekont yükleyerek kayıtlarını tamamlayabileceklerdir.

Kısıtlama Yok