Yds / Yök-Dil Kursu (Ön Kayıt)

EĞİTİM ÜCRETİ: 1200 TL

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Yabancı Diller Bölümü ortaklığıyla açılan Yds-Yök-Dil Kursunun amacı öğrencilerimizin bu sınav için gerekli gramer bilgisini öğretmek, kelime bilgilerini olması gereken seviyeye getirtmek, soru tiplerini tanıtmaktır.

Bu kursa katılacak öğrencilerden en az 35 ve üstü YDS veya YÖK-DİL notu veya yapmış olduğumuz seviye tespit sınavından en az yine 35 almış olmalarını ön şart olarak bekliyoruz.

Kursumuza %80 devam zorunluluğu vardır, yeterli katılımı sağlamayan kursiyerlerimiz vize/final sınavlarına katılamayacaklardır.

Yeterli sayıya ulaşmaması durumunda ilgili kurs açılmayacaktır.

Kurslarımıza katılmak isteyenleri için Seviye Belirleme Sınavı Yabancı Diller Bölümü’nde yapılmaktadır.

Şehit - Gazi ailesi ve çocuklarına yüzde 10,
Sakarya Üniversitesi personeli, eş ve çocuklarına yüzde 10,
Engellilere yüzde 10 oranında indirim uygulanmaktadır.

Mesai Saatler: 09:30 - 12:30  || 13:30 - 17:30
Tel:   0264 295 42 20