Arabuluculuk Temel Eğitimi (Ön Kayıt)

Arabuluculuk Eğitimi, Hukuk Fakültesi mezunu ve beş yıllık meslekî kıdem kazanmış kişiler tarafından alınan, arabuluculuk faaliyetinin yürütülmesi ile arabuluculuğun yerine getirilmesi için gerekli olan bilgi ve becerilerin kazanılmasını amaçlayan bir eğitimdir.

Ücretsiz ön kayıt yapabilirsiniz.

Arabuluculuk Yönetmeliği için tıklayınız

Arabuluculuk Ücret Tarifesi için tıklayınız

TİCARET HUKUKUNDA UZMAN ARABULUCULUK EĞİTİMİ (ONLİNE EĞİTİM)

Ticaret Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimine kimler başvurabilir:

Uzmanlık eğitimleri dava şartı arabuluculukta dosya almak isteyen arabulucularımız için zorunlu olup, yalnızca ihtiyari arabuluculuk yapan arabulucularımız ise bilgi ve becerilerini geliştirmek için bu eğitimleri alabilirler.

Detaylı bilgi ve başvuru için >>

Katılmak istediğiniz kursun sayfasında yer alan kırmızı “Başvuru Yap” butonuna tıklayarak başvuru formunu doldurmanızın ardından kredi kartı ile ödeme sayfasına geçebilirsiniz. Bu sayfada ödeme işleminin tamamlanması ardından başvurunuz yönetici onayına gider. Eğitim başlangıç tarihinde size kullanıcı adı ve şifreniz sms ve e-posta ile gönderilecektir. EFT yöntemiyle ödeme yapmak isteyen kişiler başvuru yap butonuna tıklamadan önce internet bankacılığı veya atm üzerinden eğitim ve kurslar hesabımıza ödeme yapabilir başvuru esnasında dekont yükleyerek kayıtlarını tamamlayabileceklerdir.

Ücretsiz (*)
30 Kasım 2021