Ticaret Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi (Uzun Süreli - Online Eğitim) Ön Kayıt

Eğitime kimler başvurabilir:

Uzmanlık eğitimleri dava şartı arabuluculukta dosya almak isteyen arabulucularımız için zorunlu olup, yalnızca ihtiyari arabuluculuk yapan arabulucularımız ise bilgi ve becerilerini geliştirmek için bu eğitimleri alabilirler.

"Online Eğitim" yapılacaktır.

*Eğitimler, mobil cihazlardan erişime kapalıdır.

Eğitim Koordinatörü:  Prof. Dr. Şafak NARBAY

Ticaret Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi süresince verilen ders ve çalışmalara katılım zorunludur. Eğitim panelinde derslere katılan adayların, derslere devam durumu takip edilecek ve derslerin 1/12’sine devam etmeyen adaylara sertifika düzenlenmeyecektir.

UZUN SÜRELİ EĞİTİM
TEORİ:32 SAAT
UYGULAMALI : 40 SAAT
TARAF VEKİLLİĞİ : 2 SAAT
TOPLAM : 74 SAAT

EĞİTİM ÜCRETİ: 1800 TL

* Ön kayıt ücretsizdir.

Katılmak istediğiniz kursun sayfasında yer alan kırmızı “Başvuru Yap” butonuna tıklayarak başvuru formunu doldurmanızın ardından kredi kartı ile ödeme sayfasına geçebilirsiniz. Bu sayfada ödeme işleminin tamamlanması ardından başvurunuz yönetici onayına gider. Eğitim başlangıç tarihinde size kullanıcı adı ve şifreniz sms ve e-posta ile gönderilecektir. EFT yöntemiyle ödeme yapmak isteyen kişiler başvuru yap butonuna tıklamadan önce internet bankacılığı veya atm üzerinden eğitim ve kurslar hesabımıza ödeme yapabilir başvuru esnasında dekont yükleyerek kayıtlarını tamamlayabileceklerdir.

Ücretsiz (*)
15 Kasım 2021