Sorularınıza daha hızlı yanıt almak için sausem@sakarya.edu.tr adresine e-posta gönderiniz.

Ticaret Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi (Online Eğitim) Kesin Kayıt

Eğitime kimler başvurabilir:

Uzmanlık eğitimleri dava şartı arabuluculukta dosya almak isteyen arabulucularımız için zorunlu olup, yalnızca ihtiyari arabuluculuk yapan arabulucularımız ise bilgi ve becerilerini geliştirmek için bu eğitimleri alabilirler.

HUKUK EĞİTİMLERİNDEN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN BİZİ İNSTAGRAM'DAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

Ticaret Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi süresince verilen ders ve çalışmalara katılım zorunludur. Eğitim panelinde derslere katılan adayların, derslere devam durumu takip edilecek ve derslerin 1/12’sine devam etmeyen adaylara sertifika düzenlenmeyecektir.

"Online Eğitim" yapılacaktır.

*Eğitimler, mobil cihazlardan erişime kapalıdır.

UZUN SÜRELİ EĞİTİM
TEORİ:32 SAAT
UYGULAMALI : 40 SAAT
TARAF VEKİLLİĞİ : 2 SAAT
TOPLAM : 74 SAAT

EĞİTİM TAKVİMİ:

***Eğitim sınıfı 30 kişilik grup halinde oluşturulacak olup; sınıf dolduğu durumda eğitim programı ilan edilecektir.

Tüm gruplarda ders saatleri genellikle aşağıdaki gibidir;

Hafta içi 16:00-21:00/22:00

Hafta sonu: 09:30-18:30 (13:30-14:30 ara)

Eğitim Koordinatörü:  Prof. Dr. Şafak NARBAY

Koordinatör Yardımcısı: Dr. Öğr. Üyesi Sezercan BEKTAŞ

Eğitmenlerimiz:

PROF. DR. ŞAFAK NARBAY

PROF. DR. ŞEBNEM AKİPEK ÖCAL

PROF. DR. İBRAHİM ÖZBAY

DR. ÖĞR. ÜYESİ ŞENGÜL AL KILIÇ

DR. ÖĞR. ÜYESİ DAĞLAR EKŞİ

DR. ÖĞR. ÜYESİ SEZERCAN BEKTAŞ

DOÇ. DR. İBRAHİM AĞSAKAL

DOÇ. DR. SEFER OĞUZ

DOÇ. DR. MUSTAFA YASAN

AVUKAT- ARABULUCU SEVGİ KANYILMAZ

AVUKAT- ARABULUCU NEZİH DAĞDEVİREN

AVUKAT- ARABULUCU MEHMET ALİ BARANLI

AVUKAT- ARABULUCU HAYRULLAH DEMİR

AVUKAT- ARABULUCU SELDA KUTLAY

AVUKAT- ARABULUCU HÜLYA SAPMAZ

AVUKAT- ARABULUCU ÖZLEM BORA

*Eğer farklı bir kurumdan aynı tarihlerde başka bir eğitim alan adayımız varsa başvuru yapmaması gerekmemektedir.

Eğitim ücreti: 2150TL

(Kredi kartıyla ödemeyi başvuru esnasında yapabilirsiniz)

(EFT veya Havale ile başvuru yapılması durumunda sisteme dekont yüklenmesi gerekmektedir.)

IBAN                    : TR21 0020 9000 0046 4698 0000 02

Mesai Saatleri: 10:00 - 12:30  || 13:00 - 16:00
Tel:   0264 295 42 20
E-posta: sausem@sakarya.edu.tr (Pandemi sürecinde e-mail ile iletişime geçilmesi önemle rica olunur)