Ticaret Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi (Online Eğitim) Kesin Kayıt

Eğitime kimler başvurabilir:

Uzmanlık eğitimleri dava şartı arabuluculukta dosya almak isteyen arabulucularımız için zorunlu olup, yalnızca ihtiyari arabuluculuk yapan arabulucularımız ise bilgi ve becerilerini geliştirmek için bu eğitimleri alabilirler.

HUKUK EĞİTİMLERİNDEN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN BİZİ İNSTAGRAM'DAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

Ticaret Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi süresince verilen ders ve çalışmalara katılım zorunludur. Eğitim panelinde derslere katılan adayların, derslere devam durumu takip edilecek ve derslerin 1/12’sine devam etmeyen adaylara sertifika düzenlenmeyecektir.

"Online Eğitim" yapılacaktır.

*Eğitimler, mobil cihazlardan erişime kapalıdır.

UZUN SÜRELİ EĞİTİM
TEORİ:32 SAAT
UYGULAMALI : 40 SAAT
TARAF VEKİLLİĞİ : 2 SAAT
TOPLAM : 74 SAAT

EĞİTİM TAKVİMİ:

6-17 Aralık 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Detaylı program önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.

***Eğitim sınıfı 30 kişilik grup halinde oluşturulacak olup; sınıfta yeterli sayıda katılımcı olmadığı durumda eğitim programı 13 Aralık 2021 tarihine ertelenecektir. Her iki durumda da eğitim yapılamaması halinde ücret iadesi yapılacaktır.

Tüm gruplarda ders saatleri genellikle aşağıdaki gibidir;

Hafta içi 16:00-21:00/22:00

Hafta sonu: 09:30-18:30 (13:30-14:30 ara)

Eğitim Koordinatörü:  Prof. Dr. Şafak NARBAY

Eğitmenlerimiz:

PROF. DR. ŞAFAK NARBAY

PROF. DR. ŞEBNEM AKİPEK ÖCAL

PROF. DR. İBRAHİM ÖZBAY

DR. ÖĞR. ÜYESİ ŞENGÜL AL KILIÇ

DR. ÖĞR. ÜYESİ DAĞLAR EKŞİ

DR. ÖĞR. ÜYESİ SEZERCAN BEKTAŞ

DOÇ. DR. İBRAHİM AĞSAKAL

DOÇ. DR. SEFER OĞUZ

DOÇ. DR. MUSTAFA YASAN

AVUKAT- ARABULUCU SEVGİ KANYILMAZ

AVUKAT- ARABULUCU NEZİH DAĞDEVİREN

AVUKAT- ARABULUCU MEHMET ALİ BARANLI

AVUKAT- ARABULUCU HAYRULLAH DEMİR

AVUKAT- ARABULUCU SELDA KUTLAY

AVUKAT- ARABULUCU HÜLYA SAPMAZ

AVUKAT- ARABULUCU ÖZLEM BORA

*Eğer farklı bir kurumdan aynı tarihlerde başka bir eğitim alan adayımız varsa başvuru yapmaması gerekmemektedir.

Eğitim ücreti: 1800TL

(Kredi kartıyla ödemeyi başvuru esnasında yapabilirsiniz)

(EFT veya Havale ile başvuru yapılması durumunda sisteme dekont yüklenmesi gerekmektedir.)

IBAN                    : TR21 0020 9000 0046 4698 0000 02

Mesai Saatleri: 10:00 - 12:30  || 13:00 - 16:00
Tel:   0264 295 42 20
E-posta: sausem@sakarya.edu.tr (Pandemi sürecinde e-mail ile iletişime geçilmesi önemle rica olunur)

Katılmak istediğiniz kursun sayfasında yer alan kırmızı “Başvuru Yap” butonuna tıklayarak başvuru formunu doldurmanızın ardından kredi kartı ile ödeme sayfasına geçebilirsiniz. Bu sayfada ödeme işleminin tamamlanması ardından başvurunuz yönetici onayına gider. Eğitim başlangıç tarihinde size kullanıcı adı ve şifreniz sms ve e-posta ile gönderilecektir. EFT yöntemiyle ödeme yapmak isteyen kişiler başvuru yap butonuna tıklamadan önce internet bankacılığı veya atm üzerinden eğitim ve kurslar hesabımıza ödeme yapabilir başvuru esnasında dekont yükleyerek kayıtlarını tamamlayabileceklerdir.

30 Kasım 2021

Bu Kategorideki Diğer Eğitimler