Sorularınıza daha hızlı yanıt almak için sausem@sakarya.edu.tr adresine e-posta gönderiniz.

Eczacı Kalfası Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

SON BAŞVURU TARİHİ                  31 MAYIS 2021 PAZARTESİ  23:59

EĞİTİM TARİHİ                               01 HAZİRAN - 30 HAZİRAN 2021

SINAV HAFTASI                               25 -  30 HAZİRAN 2021

*Sertifikalar eğitim başarıyla tamamlandıktan 2-3 hafta sonra PTT kargo ile adresinize gönderilecektir.

- PTT kargo tarafından bilgilendirme mesajı gönderilmektedir.

Eczacı Kalfası Nedir?

Bu eğitim sonrasında eczanede çalışmak isteyen bir kişi, eczane işleyişi ile alakalı genel bilgilere hakim olabilecektir, buradan sonrası tecrübe ile artırılacaktır.

█▌Eczacı kalfası, eczacı asistanı ya da eczane yardımcı personeli pozisyonu özellikle son dönemde sağlık sektöründe artan yoğunluk ile birlikte önemi artan bir pozisyon haline gelmiştir. Sağlık sektörünün yadsınamaz aygıtı olan eczaneler için nitelikli personel arayışı bulunan bir meslektir. Eczacı kalfası bir nevi eczacının asistanıdır. Eczacının gözetiminde iş süreçlerini yerine getirir.

Eğitime Kimler Katılabilir?

█▌Eczane'de yardımcı personel olarak çalışmayı düşünen tecrübesi olmayan veya eczanede çalışma konusunda akademik ve teknik bilgiler edinmek isteyen herkes katılabilir.

Sertifikalar diploma yerine geçmez, iş garantisi vermemektedir.

Eğitimler Ne Kadar Sürüyor?

Eczacı kalfası sertifika programımızın eğitim süreci 1 ay sürmektedir. 1 ay içerisinde 36 saatten oluşan videolu eğitimi 7/24 istediğiniz saatte izleyebilirsiniz.

Eğitimimizde canlı ders bulunmamaktadır.

Eczacı Kalfası Eğitimi İçin Hangi Evraklar İsteniyor?

Eğitime başvuru esnasında;

• TC numarası, ad soyad, adres, telefon numarası gibi kişisel bilgiler
  • Eğer EFT ile ödeme yaptıysanız ödemeye dair dekontu yüklemeniz gerekmektedir.

Devam Zorunluluğu Var mı?

Eğitim portalımız video izlemelerinize ilişkin kayıtları tutmakta ve SAÜSEM Eğitim Koordinatörlüğü personeli tarafından devamsızlık bilginiz görülmektedir. Eğitimin en az %70'i izlenmiş olmalıdır.

Eczacı Kalfası eğitimini başarıyla tamamlayan katılımcılar;

Eğitim süreci sonunda yapılacak olan tek sınavdan en 50 puan alarak eğitimini başarıyla tamamlayan katılımcılarımız sertifika almaya hak kazanmış olacaktır. Sınava 3 kez girme hakkınız bulunmaktadır. Sertifika SAÜSEM tarafından otomatik olarak hazırlanarak adreslere kargolanacaktır.

Sertifikalar PTT kargo ile gönderilmektedir. PTT kargo, teslim edilmesinin ardından takip numaranızı size sms olarak iletmektedir.

Eğitimciler Kimlerdir?

Sakarya Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından eğitim verilmektedir.

BANKA HESAP BİLGİSİ (Kredi kartıyla ödemek istediğiniz takdirde başvuru esnasında ödeme yapabilirsiniz)
Alıcı Adı             : Sakarya Üniversitesi Dön. Ser. İşl. Md.
Hesap No           : 27-464698-2

Eğitimi Paylaş