Sorularınıza daha hızlı yanıt almak için sausem@sakarya.edu.tr adresine e-posta gönderiniz.

Tüketici Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi (Online Eğitim)

Eğitime kimler başvurabilir:

Uzmanlık eğitimleri dava şartı arabuluculukta dosya almak isteyen arabulucularımız için zorunlu olup, yalnızca ihtiyari arabuluculuk yapan arabulucularımız ise bilgi ve becerilerini geliştirmek için bu eğitimleri alabilirler.

HUKUK EĞİTİMLERİNDEN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN BİZİ İNSTAGRAM'DAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

Tüketici Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi süresince verilen ders ve çalışmalara katılım zorunludur. Eğitim panelinde derslere katılan adayların, derslere devam durumu takip edilecek ve derslerin 1/12’sine devam etmeyen adaylara sertifika düzenlenmeyecektir.

"Online Eğitim" yapılacaktır.

*Eğitimler, mobil cihazlardan erişime kapalıdır.

UZUN SÜRELİ EĞİTİM
TEORİ:25 SAAT
UYGULAMALI : 18 SAAT
TARAF VEKİLLİĞİ : 2 SAAT
TOPLAM : 45 SAAT

EĞİTİM TAKVİMİ:

GRUP 18/ 7-15 NİSAN 2021

GRUP 19/ 7-15 NİSAN 2021

GRUP 20/ 16-24 NİSAN 2021

GRUP 21/ 16-24 NİSAN 2021

GRUP 22/ 16-24 NİSAN 2021

GRUP 23/ 16-24 NİSAN 2021

*Tüm gruplarda ders saatleri genellikle aşağıdaki gibidir; (Dersler hem hafta içi hem hafta sonu birlikte yapılmaktadır. Sadece hafta sonu veya sadece hafta içi grubu eğitimi yapılmamaktadır.)

Ptesi-Cuma: 17:00-22:00

Ctesi-Pazar: 09:30-14:30

** Aynı anda 2 gruba kayıt alınmamaktadır. İkinci bir gruba yapılan kayıt tarafımızdan silinmektedir.

**Eğer farklı bir kurumdan aynı tarihlerde başka bir eğitim alan adayımız varsa başvuru yapmaması gerekmemektedir.

***Sınıflar  30 kişilik gruplar halinde oluşturulacak olup; sınıflar dolduğu durumda  yeni açılacak sınıf için güncel tarihli eğitim programı ilan edilecektir.

Eğitim Koordinatörü:  Prof. Dr. Şafak NARBAY

AVUKAT ARABULUCU MEHMET ALİ BARANLI

AVUKAT ARABULUCU VOLKAN AKSU

Eğitim ücreti: 1375TL

(Kredi kartıyla ödemeyi başvuru esnasında yapabilirsiniz)

(EFT veya Havale ile başvuru yapılması durumunda sisteme dekont yüklenmesi gerekmektedir.)

IBAN                    : TR21 0020 9000 0046 4698 0000 02

Mesai Saatleri: 10:00 - 12:30  || 13:00 - 16:00
Tel:   0264 295 42 20
E-posta: sausem@sakarya.edu.tr (Pandemi sürecinde e-mail ile iletişime geçilmesi önemle rica olunur)