Sorularınıza daha hızlı yanıt almak için sausem@sakarya.edu.tr adresine e-posta gönderiniz.

Uzlaştırmacı Sınavına Hazırlık Eğitimi (Online Eğitim)

2021 Uzlaştırmacı Sınavına Hazırlık -Hatırlatma- Eğitimin Amacı

Temel kitap, yönetmelik, TCK ve CMK çerçevesinde soru-cevap ve özet konu anlatımlarıyla Uzlaştırmacı sınavına hazırlık genel tekrar ve hatırlatma eğitimidir. Eğitim, 2020 Uzlaştırmacı eğitimleri sürecinde de eğitmenlerimiz arasında yer alan Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyeleri tarafından sanal sınıf üzerinden etkileşimli olarak verilecektir.

UZLAŞTIRMACI EĞİTİM BELGESİ EĞİTİMİ DEĞİLDİR! LÜTFEN DAHA ÖNCE UZLAŞTIRMACI EĞİTİMİ  ALMADIYSANIZ  BAŞVURU YAPMAYINIZ

Bu eğitim bir sınava hazırlık eğitimi olduğundan eğitim sonunda belgelendirme yapılmayacaktır.

Eğitime Kimler Katılmalı?

Uzlaştırmacı sınavına hazırlık eğitimine 2021 yılı uzlaştırmacı sınavına katılma şartlarına sahip herkes başvurabilir.

Bu eğitim bir Uzlaştırmacı Eğitimi değildir. Eğer Uzlaştırmacı eğitim katılım belgesi sahibi değilseniz bu eğitim size sınava katılım hakkı vermeyecektir. Bu eğitim yalnızca sınava hazırlanan kişiler için hazırlık eğitimidir.

EĞİTİM GRUPLARIMIZ KONTENJANLA SINIRLIDIR (100 KİŞİDİR)

Eğitime başvuru esnasında;

• TC numarası, ad soyad, adres, telefon numarası gibi kişisel bilgiler
  • Eğer EFT ile ödeme yaptıysanız ödemeye dair dekontu yüklemeniz gerekmektedir.

EĞİTİM SÜRESİ VE SAATLERİ

Online Eğitimde 1 ders saati 20-25 dakika arasıdır.

Eğitim Toplam 20 ders saatinden oluşmaktadır.

20 Şubat 2021 Cumartesi -- 14:00 - 18:00 (10 ders)

21 Şubat 2021 Pazar -- 14:00 - 18:00 (10 ders)

Eğitim online olarak gerçekleşecek olup molalar eğitmenlerimiz tarafından belirli aralıklarla verilecektir.

Eğitmenlerimiz

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Saydam
Doç Dr. Fatih Birtek

Uzlaştırmacı Sınavına Hazırlık Eğitim İçeriği:

- Onarıcı Adalet

- Uzlaştırmanın Esasları

- Soruşturma Evresinde Uzlaştırma Usulü

- Kovuşturma Evresinde Uzlaştırma Usulü

- Soruşturma ve Kovuşturma Evresinde Uzlaştırma Usulü

- UYGULAMA

- Eğitim öncesinde ve sırasında uzlaştırmacı sınavına hazırlıkta faydalı olacak güncel dokümanlar paylaşılacaktır.

- Eğitim içeriğindeki konular, nitelikli ve orijinal soru örnekleriyle anlatılarak çözülecektir.

BANKA HESAP BİLGİSİ (Kredi kartıyla ödemek istediğiniz takdirde başvuru esnasında ödeme yapabilirsiniz)
Alıcı Adı             :
Sakarya Üniversitesi Dön. Ser. İşl. Md.
Hesap No           : 27-464698-2