Sorularınıza daha hızlı yanıt almak için sausem@sakarya.edu.tr adresine e-posta gönderiniz.

Uzlaştırmacı Sınavına Hazırlık Eğitimi (Uzaktan Eğitim)

2021 Uzlaştırmacı Sınavına Hazırlık -Hatırlatma- Eğitimin Amacı

Temel kitap, yönetmelik, TCK ve CMK çerçevesinde soru-cevap ve özet konu anlatımlarıyla Uzlaştırmacı sınavına hazırlık genel tekrar ve hatırlatma eğitimidir. Eğitim, 2020 Uzlaştırmacı eğitimleri sürecinde de eğitmenlerimiz arasında yer alan Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyeleri tarafından asenkron (kayıtlı videolar) üzerinden verilecektir.

EĞİTİM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Eğitim 1 Nisan 2021'den itibaren başvurunuzun onaylandığı gün aktif edilecektir. Eğitiminiz açıldığında size sms ile bilgi verilecektir.

UZLAŞTIRMACI EĞİTİM BELGESİ EĞİTİMİ DEĞİLDİR! LÜTFEN DAHA ÖNCE UZLAŞTIRMACI EĞİTİMİ  ALMADIYSANIZ  BAŞVURU YAPMAYINIZ

Bu eğitim bir sınava hazırlık eğitimi olduğundan eğitim sonunda belgelendirme yapılmayacaktır.

Eğitime Kimler Katılmalı?

Uzlaştırmacı sınavına hazırlık eğitimine 2021 yılı uzlaştırmacı sınavına katılma şartlarına sahip herkes başvurabilir.

Bu eğitim bir Uzlaştırmacı Eğitimi değildir. Eğer Uzlaştırmacı eğitim katılım belgesi sahibi değilseniz bu eğitim size sınava katılım hakkı vermeyecektir. Bu eğitim yalnızca sınava hazırlanan kişiler için hazırlık eğitimidir.

EĞİTİM GRUPLARIMIZ KONTENJANLA SINIRLIDIR

Eğitime başvuru esnasında;

• TC numarası, ad soyad, adres, telefon numarası gibi kişisel bilgiler
  • Eğer EFT ile ödeme yaptıysanız ödemeye dair dekontu yüklemeniz gerekmektedir.

EĞİTİM SÜRESİ VE SAATLERİ

Uzaktan eğitimde 1 ders saati 20-25 dakika arasıdır. Toplam 20 ders saatidir.

Dersler canlı ders değildir 7/24 istenilen saatte giriş yapılarak tekrar tekrar izlenilebilmektedir.

Eğitmenlerimiz

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Saydam

Uzlaştırmacı Sınavına Hazırlık Eğitim İçeriği:

1 - Onarıcı Ceza Adaleti  ................................ 2 ders
2 - Uzlaştırmanın Esasları 1............................ 2 ders
3 - Uzlaştırmanın Esasları 2............................ 2 ders
4 - Uzlaştırmanın Şartları................................ 1 ders
5 - Soruşturma Evresinde Uzlaştırma............. 2 ders
6 - Uzlaştırma Teklifi........................................ 1 ders
7 - Uzlaştırmada Edim..................................... 2 ders
8 - Uzlaştırma Raporu - Uzlaşma Belgesi........1 ders
9 - Kovuşturma Evr. Uzlaştırma...................... 1 ders
10 - Sor. Kov. Evr. Uzlaş. Hukuki Sonuçları... 1 ders
11 - Çözümlü Hazırlık Soruları 1.............. ..... 2 ders
12 - Çözümlü Hazırlık Soruları 2.............. ..... 2 ders

- Eğitim içeriğindeki konular, nitelikli ve orijinal soru örnekleriyle anlatılarak çözülecektir. - Eğitim sırasında uzlaştırmacı sınavına hazırlıkta faydalı olacak notlar paylaşılacaktır.

BANKA HESAP BİLGİSİ (Kredi kartıyla ödemek istediğiniz takdirde başvuru esnasında ödeme yapabilirsiniz)
Alıcı Adı             :
Sakarya Üniversitesi Dön. Ser. İşl. Md.
Hesap No           : 27-464698-2