Tüketici Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi (Uzun Süreli - Online Eğitim) Ön Kayıt

Eğitime kimler başvurabilir:

Uzmanlık eğitimleri dava şartı arabuluculukta dosya almak isteyen arabulucularımız için zorunlu olup, yalnızca ihtiyari arabuluculuk yapan arabulucularımız ise bilgi ve becerilerini geliştirmek için bu eğitimleri alabilirler.

HUKUK EĞİTİMLERİNDEN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN BİZİ İNSTAGRAM'DAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

Tüketici Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi süresince verilen ders ve çalışmalara katılım zorunludur. Eğitim panelinde derslere katılan adayların, derslere devam durumu takip edilecek ve derslerin 1/12’sine devam etmeyen adaylara sertifika düzenlenmeyecektir.

"Online Eğitim" yapılacaktır.

*Eğitimler, mobil cihazlardan erişime kapalıdır.

UZUN SÜRELİ EĞİTİM
TEORİ:25 SAAT
UYGULAMALI : 18 SAAT
TARAF VEKİLLİĞİ : 2 SAAT
TOPLAM : 45 SAAT

EĞİTİM TAKVİMİ:

***Eğitim sınıfı 30 kişilik grup halinde oluşturulacak olup; sınıf dolduğu durumda eğitim programı ilan edilecektir.

Eğitim Koordinatörü:  Prof. Dr. Şafak NARBAY

Eğitmenlerimiz:

PROF. DR. ŞEBNEM AKİPEK ÖCAL

PROF. DR. MURAT DOĞAN

PROF. DR. ŞABAN KAYIHAN

PROF. DR. İBRAHİM ÖZBAY

PROF. DR. ŞAFAK NARBAY

DOÇ. DR. MUSTAFA YASAN

DR. ÖĞR. ÜYESİ DOĞA EKREM DOĞANCI

DR. ÖĞR. ÜYESİ İSMAİL ATAMULU

DR. ÖĞR. ÜYESİ SİNAN OKUR

DR. ÖĞR. ÜYESİ SEZERCAN BEKTAŞ

AVUKAT ARABULUCU NEZİH DAĞDEVİREN

AVUKAT ARABULUCU HÜLYA SAPMAZ

AVUKAT ARABULUCU SELDA KUTLAY

AVUKAT ARABULUCU HAYRULLAH ZAFER DEMİR

AVUKAT ARABULUCU DENİZ YAĞMUR

AVUKAT ARABULUCU MEHMET ALİ BARANLI

AVUKAT ARABULUCU VOLKAN AKSU

Eğitim ücreti: 1375TL

Katılmak istediğiniz kursun sayfasında yer alan kırmızı “Başvuru Yap” butonuna tıklayarak başvuru formunu doldurmanızın ardından kredi kartı ile ödeme sayfasına geçebilirsiniz. Bu sayfada ödeme işleminin tamamlanması ardından başvurunuz yönetici onayına gider. Eğitim başlangıç tarihinde size kullanıcı adı ve şifreniz sms ve e-posta ile gönderilecektir. EFT yöntemiyle ödeme yapmak isteyen kişiler başvuru yap butonuna tıklamadan önce internet bankacılığı veya atm üzerinden eğitim ve kurslar hesabımıza ödeme yapabilir başvuru esnasında dekont yükleyerek kayıtlarını tamamlayabileceklerdir.

Ücretsiz (*)
15 Kasım 2021