Beden Dili, Etkili İletişim ve Sunum Teknikleri Sertifika Programı

EĞİTİM TARİHİ

17 ŞUBAT 2023 -  15 MART 2023

TELEGRAM KANALIMIZA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Eğitim: Eğitim 1 ay sürmektedir. Kayıtlı ders videoları üzerinden uzaktan eğitim şeklinde yapılmaktadır. Eğitim portalı 24 saat açıktır. İstenilen gün ve saatte giriş yapılabilmektedir. Eğitim başlangıç tarihinde tarafımızdan SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır.

Eğitim başlamadan eğitim portalına giriş yapılamamaktadır.

Kullanıcı Adı  : TC Kimlik Numaranız
Şifre               : TC Kimlik Numaranızın İlk Beş Hanesi

Eğitim Katılım Belgesi: Belgeler e-devlete yüklenecektir. E-devlete yüklenen belge için ücret alınmamaktadır. Ayrıca belge gönderilmeyecektir.

Eğitiminize  UZET Eğitim Portalı üzerinden  katılabilirsiniz.

Eğitimin Amacı;

Eğitimin temel amacı etkili iletişim teknikleri hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlamaktır. İşiniz gereği bir topluluğa hitap etmeniz gerekebilir karşınızdaki dinleyicilerin hangi hareketleri doğru anlayabileceğini önceden bilmeniz önemlidir. Ancak bu sayede anlatmak istediklerinizi doğru bir şekilde karşı tarafa aktarabilirsiniz.

Kimler katılmalı?

- Kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyenler,

- İletişim becerilerini geliştirmek isteyenler,

- Topluluğa hitap ederken, sunum yaparken kendine güvenli ve rahat bir izlenim yaratmak isteyenler,

- Beden Dilini doğru okumak ve kullanmak isteyenler.

Eğitime katılmak için bilgi veya tecrübe sahibi olmanız beklenmez. Kendini geliştirmek isteyen, sosyal ve iş yaşamında etkili iletişim içinde olmak isteyen herkes için uygundur.

• Beden Dilinin Önemi
  • Algı
  • İletişimde Kendini Tanımak
  • Etkili Sunum Yapmak için Dikkat Edilmesi Gereken Durumlar

İletişim, bireylerin konuşmalarını beden dilleri ile bir bütün haline getirerek duygu ve düşüncelerini karşısındakilere aktarmasıdır. Toplumların birlikte uyum içinde yaşayabilmelerinin ilk anahtarı doğru iletişimi kurabilmektir.

Her birimle farklı iletişimler kurmak, bu iletişimleri dengede tutmak, anlaşılır, algılanabilir olmak; kişinin bireysel, ruhsal, sosyal konumunu belirleyen bir gerekliliktir. İşte etkili iletişim kavramı da tam burada önem kazanır. Etkili İletişim, beden dili, sözcüklerin dili, ses ve nefes kullanımı, kişilerin temsil sistemleri, sevgi dilleri, empati kurma yöntemleri gibi konuların bilinmesi ve uygulanmasıyla başarılı, uyumlu ve dengeli bir hal alır.

Beden dili, sözlü iletişimi daha etkili hale getirmek amacıyla iletişime bedenimizi de katarak kullandığımız sözsüz iletişim biçimine verilen isimdir. Vücut dilini anlamak kolay değildir. Bu nedenle karşınızdaki kişilerin sizlere doğru söyleyip söylemediğini anlamanız zor olabilir. Bu ikilemi yaşamamanız için hazırlanan programda beden dili nedir tam anlamı ile öğrenmeniz amaçlanmaktadır.

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerler eğitimlerini bitirdikten 1 hafta sonra sertifikalarını turkiye.gov.tr (e-Devlet kapısı) sistemine girdiklerinde görebilmekte ve sertifikalarını e-devlet sistemi üzerinden sorgulayabilmektedir.

Aşağıdaki butona tıklayarak sertifikanızı sorgulayabilirsiniz.

Haziran 2021'den itibaren sertifikalarımızın %95'i basılı olarak değil dijital olarak gönderilmektedir. Adaylarımız turkiye.gov.tr sistemine girip sertifikalarını karekodlu olarak bilgisayarına indirebilmekte ya da yazıcılarından çıktı alabilmektedirler.

Bu sertifikalar için tüm onaylar verilmiş olup, tekrardan başkaca bir onaya ihtiyaç duyulmamaktadır.

Katılmak istediğiniz kursun sayfasında yer alan kırmızı “Başvuru Yap” butonuna tıklayarak başvuru formunu doldurmanızın ardından kredi kartı ile ödeme sayfasına geçebilirsiniz. Bu sayfada ödeme işleminin tamamlanması ardından başvurunuz yönetici onayına gider. Eğitim başlangıç tarihinde size kullanıcı adı ve şifreniz sms ile gönderilecektir. EFT yöntemiyle ödeme yapmak isteyen kişiler başvuru yap butonuna tıklamadan önce internet bankacılığı veya atm üzerinden eğitim ve kurslar hesabımıza ödeme yapabilir başvuru esnasında dekont yükleyerek kayıtlarını tamamlayabileceklerdir.

Eğitim Ücreti (KDV dahil)
15 Şubat 2023