Sosyal Medyada ve Dijital İçeriklerde Sunuculuk ve Spikerlik

Çağımız iletişim çağıdır. Bu eğitim, gençlerimizin iletişim kanallarında daha doğru içerik hazırlamalarında sunuculuk ve spikerlik ile ilgili bilgi ve bedensel yeterlilikleri kazanmasını amaçlayarak hazırlanmıştır. Türkçe’nin doğru kullanımı, diksiyon kuralları, kamera karşısında konuşma, hitap, beden dili gibi konular, yeni iletişim kanallarına göre yeniden uyarlanarak hazırlanmıştır.

EĞİTİM GÜNLERİ VE SAATLERİ

Grup Adı

Tarih ve Saatler

Günler

Eğitim Yöntemi

1.Grup

23 Ocak -3 Şubat 2023 / 09:30 – 12:30

Hafta İçi

Yüz Yüze Uygulamalı Eğitim

2.Grup

23 Ocak -3 Şubat 2023 / 13:30 – 16:30

Hafta İçi

Yüz Yüze Uygulamalı Eğitim

Eğitim Yeri: Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Esentepe Kampüsü - Serdivan/SAKARYA

Eğitime Kimler Başvurmalı?

- Kendini daha iyi ifade etmek isteyenler

- Kamera karşısında etkili sunumlar ve konuşmalar yapmak isteyenler

- Ses çalışmaları ile sesini geliştirip, diksiyon kuralları ile doğru konuşma yöntemlerini öğrenip, spikerlik, seslendirme yapmak isteyenler.

- Topluluk karşısında, sahnede veya kamera karşısında etkili sunumlar yapma becerilerini geliştirmek isteyenler.

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER

- 30 saatlik Sunuculuk ve Spikerlik eğitimi ve sınav
- Belgelendirme
- Bilgilendirme mesajları

Sınav: Sınav eğitimin son günü sınıf ortamında yapılacaktır. Sınavdan en az 50 puan alınması durumunda sertifika almaya hak kazanılmaktadır.

Sertifika: Sertifikalar, e-sertifika olarak e-devlete yüklenecektir. E-sertifika için ücret alınmamaktadır. Ayrıca sertifika gönderilmeyecektir.

Katılmak istediğiniz kursun sayfasında yer alan kırmızı “Başvuru Yap” butonuna tıklayarak başvuru formunu doldurmanızın ardından kredi kartı ile ödeme sayfasına geçebilirsiniz. Bu sayfada ödeme işleminin tamamlanması ardından başvurunuz yönetici onayına gider. Eğitim başlangıç tarihinde size kullanıcı adı ve şifreniz sms ile gönderilecektir. EFT yöntemiyle ödeme yapmak isteyen kişiler başvuru yap butonuna tıklamadan önce internet bankacılığı veya atm üzerinden eğitim ve kurslar hesabımıza ödeme yapabilir başvuru esnasında dekont yükleyerek kayıtlarını tamamlayabileceklerdir.

Eğitim Ücreti (KDV dahil)
19 Ocak 2023