Hasta ve Yaşlı Bakımı Uzmanlık Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

SON BAŞVURU TARİHİ 15 ARALIK 2021 ÇARŞAMBA 23:59
EĞİTİM TARİHİ 16 ARALIK 2021- 15 OCAK 2022
SINAV HAFTASI 10 - 15 OCAK 2022

Eğitim: Eğitim 1 ay sürmektedir. Kayıtlı ders videoları üzerinden uzaktan eğitim şeklinde yapılmaktadır. Eğitim portalı 24 saat açıktır. İstenilen gün ve saatte giriş yapılabilmektedir. Eğitim portalındaki videolar eğitim sonrasında da sürekli olarak açık kalmaktadır. Eğitim başlangıç tarihinde tarafımızdan SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır.

Eğitim başlamadan eğitim portalına giriş yapılamamaktadır.

Eğitime, bu sayfanın en altında yer alan Eğitim Portalı butonuna tıklayıp katılabilirsiniz.

Kullanıcı Adı  : TC Kimlik Numaranız
Şifre               : TC Kimlik Numaranızın İlk Beş Hanesi

Sınav: Sınav tarihleri aday işlemleri panelinden görüntülenebilmektedir. Belirtilen sınav tarihi aralığında sınava 3 kez giriş yapma hakkı bulunmaktadır. Belirtilen tarih aralığında istenilen gün ve saatte, sınava, eğitim portalında Sınav bölümünden giriş yapılabilmektedir. Sınav uzaktan sınav yöntemiyle çoktan seçmeli (test) olarak yapılmaktadır. Sınavdan en az 50 puan alınması durumunda başarılı olup, tekrar sınava giriş yapılmasına gerek bulunmamaktadır.

Sertifika: Sertifikalar, e-sertifika olarak e-devlete yüklenecektir. E-sertifika için ücret alınmamaktadır. Ayrıca sertifika gönderilmeyecektir.

BAŞVURU ŞARTI
Herhangi bir başvuru şartı aranmamaktadır. İsteyen herkes başvuru yapabilir.

• Hasta Taburculuk Süreci ve Çeşitleri
  • Hastalarda Günlük Aktivite ve Egzersiz
  • Hasta ve Çalışan Güvenliği
  • Hasta Bakımı
  • Sağlık Kurumlarında Hijyen
  • Sağlık Kurumlarında İletişim
  • Terminal Dönemde Yaşlı Bakımı
  • Zor İnsanlarla İletişim
  • Sağlık Kurumlarında Tıbbi Dokümantasyon
  • Sağlık Kurumlarında Meslek Etiği
  • Sağlık Sosyolojisi
  • Hemşirelikte İletişim

EĞİTİMİN TANIMI

Günümüz teknolojilerinden yararlanarak yaşlı ve hastaların düzenli ve sağlıklı bir şekilde bakım işlemlerinin yapılması, temizlik işlemlerin yerine getirebilmesi, hastamızın ya da yaşlımızın tek başına yapamayacağı zorunlu ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amaçlanmıştır.

Katılmak istediğiniz kursun sayfasında yer alan kırmızı “Başvuru Yap” butonuna tıklayarak başvuru formunu doldurmanızın ardından kredi kartı ile ödeme sayfasına geçebilirsiniz. Bu sayfada ödeme işleminin tamamlanması ardından başvurunuz yönetici onayına gider. Eğitim başlangıç tarihinde size kullanıcı adı ve şifreniz sms ve e-posta ile gönderilecektir. EFT yöntemiyle ödeme yapmak isteyen kişiler başvuru yap butonuna tıklamadan önce internet bankacılığı veya atm üzerinden eğitim ve kurslar hesabımıza ödeme yapabilir başvuru esnasında dekont yükleyerek kayıtlarını tamamlayabileceklerdir.

15 Aralık 2021