Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı (Uzaktan Eğitim)

SON BAŞVURU TARİHİ                  30 EYLÜL 2021 PERŞEMBE 23:59

EĞİTİM TARİHİ                               1- 31 EKİM 2021

SINAV HAFTASI                               25 - 31 EKİM 2021

Eğitim: Eğitim 1 ay sürmektedir. Kayıtlı ders videoları üzerinden uzaktan eğitim şeklinde yapılmaktadır.

Eğitim portalı 24 saat açıktır. İstenilen gün ve saatte giriş yapılabilmektedir.

Eğitim portalındaki videolar eğitim sonrasında da sürekli olarak açık kalmaktadır.

Eğitim başlangıç tarihinde tarafımızdan SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır. Eğitim başlamadan eğitim portalına giriş yapılamamaktadır.

Eğitime, Eğitim Portalına Giriş butonuna basarak katılabilirsiniz.

Kullanıcı Adı: TC Kimlik Numaranız
Şifre              : TC Kimlik Numaranızın İlk Beş Hanesi

Sınav: Sınav tarihleri aday işlemleri panelinden görüntülenebilmektedir.

Belirtilen sınav tarihi aralığında sınava 3 kez giriş yapma hakkı bulunmaktadır. Belirtilen tarih aralığında istenilen gün ve saatte, sınava, eğitim portalında Sınav bölümünden giriş yapılabilmektedir.

Sınav uzaktan sınav yöntemiyle çoktan seçmeli (test) olarak yapılmaktadır.

Sınavdan en az 50 puan alınması durumunda başarılı olup, tekrar sınava giriş yapılmasına gerek bulunmamaktadır.

Sertifika: Sertifikalar, e- sertifika olarak e-devlete yüklenecektir.

Ayrıca sertifika gönderilmeyecektir. E- sertifika için ücret alınmamaktadır.

Bilgisayar Sertifikası, Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası olarak da bilinen Temel Bilgi Teknolojileri Sertifika Programımız uzaktan eğitim yöntemiyle verilmekte olup Adalet Bakanlığı katiplik alımı için bilgisayar sertifikası şartını sağlamanız için önem arz etmektedir.

Online bilgisayar sertifikasının nerelerde kullanılacağıyla ilgili ve bu sertifika programına kimlerin başvurabileceğiyle ilgili detayları aşağıda bulabilirsiniz.

EĞİTİM SONUCUNDA ALINAN SERTİFİKA ADALET BAKANLIĞI ALIMLARINDA KULLANILABİLMEKTEDİR.

Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası

BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ SERTİFİKASI NE İŞE YARAR?

Programa Kimler Başvurmalı?

Kursiyerlerimiz Bilgisayar İşletmenliği Kursunu alarak bir bilgisayarı genel olarak kullanıp dokümanlar oluşturabilecek, Ms Word de belgelerle çalışabilecek, Ms Excel de sayısal hesaplamalar yapabilecek, Ms Powerpoint ile sunumlar hazırlayabilecek ve Internet Explorer ile internet dünyasında dolaşabileceklerdir.

Bilgisayar İşletmenlik Sertifikası öncelikle Bilgisayar bildiğinizi ispatlayabileceğiniz tek sertifikadır. Kamuda görevde yükselmede istenilen bu sertifika aynı zamanda birçok bölüme başvuru sırasında zorunlu tutulmaktadır.

Alacağınız bilgisayar işletmenlik sertifikası ile özel kurslarda bilgisayar öğretmeni olarak görev alabilirsiniz. Bunun dışında Adalet bakanlığı Zabit Katipliği ve diğer başvurular bilgisayar sertifikası aranmaktadır.

EĞİTİM İÇERİĞİ

Microsoft Office PowerPoint- Kullanımı ve Temel Kavramlar
Microsoft Office PowerPoint- Eleman Ekleme
Microsoft Office PowerPoint- Tasarım ve Animasyonlar

Toplamda 17 ders saati eğitim verilmektedir.

BAŞVURU HAKKINDA

Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, bu sertifika eğitimine herkes başvurabilir.

Alıcı Adı             : Sakarya Üniversitesi Dön. Ser. İşl. Md.
Hesap No           : 27-464698-2

Ödemesi yapılmayan başvuru kabul edilmeyecektir.

Tel:   0264 295 42 20
E-posta: sausem@sakarya.edu.tr