Kamuda Sendika Temsilcisi Uzmanlığı Programı (Uzaktan Eğitim)

SON BAŞVURU TARİHİ 15 ARALIK 2021 ÇARŞAMBA 23:59
EĞİTİM TARİHİ 16 ARALIK 2021 - 15 OCAK 2022

TELEGRAM KANALIMIZA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Eğitim: Eğitim 1 ay sürmektedir. Kayıtlı ders videoları üzerinden uzaktan eğitim şeklinde yapılmaktadır. Eğitim portalı 24 saat açıktır. İstenilen gün ve saatte giriş yapılabilmektedir. Eğitim portalındaki videolar eğitim sonrasında da sürekli olarak açık kalmaktadır. Eğitim başlangıç tarihinde tarafımızdan SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır.

Eğitim başlamadan eğitim portalına giriş yapılamamaktadır.

Eğitime, bu sayfanın en altında yer alan Eğitim Portalı butonuna tıklayıp katılabilirsiniz.

Kullanıcı Adı  : TC Kimlik Numaranız
Şifre               : TC Kimlik Numaranızın İlk Beş Hanesi

Eğitim Katılım Belgesi: Belgeler e-devlete yüklenecektir. E-devlete yüklenen belge için ücret alınmamaktadır. Ayrıca belge gönderilmeyecektir.

BAŞVURU ŞARTI

Herhangi bir başvuru şartı aranmamaktadır. İsteyen herkes başvuru yapabilir.

EĞİTİM İÇERİĞİ

1. Sendika Kavramı

-Tanımı

-Sendikacılıktaki Temel Kavramlar

-Tarihçesi

-Dünya’da ve Ülkemizde Gelişimi

-Sendikal Mücadele Tarihinden Örnekler

2. Endüstriyel Demokrasi-Sivil Toplum ve Sendikalar

3. Sendikal Hareketin Uluslararası Hukuki Dayanakları

4. Dünyada ve Türkiye’de Kamu Sendikacılığı Tarihi

5. Kamuda Sendikacılık ve Toplu Sözleşme (4688 Sayılı Kanun)

-Sendikaların Kuruluşu

15. Stres Yönetimi

16. Toplantı Yönetimi

EĞİTİMİN TANIMI

Çalışanların ve işverenlerin çalışma ilişkilerinde ortak ekonomik, sosyal hak ve menfaatlerini korumak ve geliştirmek için meydana getirdikleri tüzel kişiliğe sahip kuruluşlar olan sendikalara, daha donanımlı ve daha dinamik bir teşkilat yapısı oluşturacak bir içerik sunulmaktadır.

PROGRAMIN AMACI

Bütün örgütlü mücadelelerde olduğu gibi sendikaların kurumsal varlığını sürdürebilmeleri; kendilerini var eden, hayat veren kişilerin bilincine, eğitimine ve onların dünya vizyonuna bağlıdır. Sendikaların taşıdığı ahlaki ve entelektüel değerleri Sendikanın temelini belirler. Sendikaların her kademesinde görev alan kişilerin eğitim ve gelişimiyle, sendikalar da dönüşüm ve gelişim gösterirler. Özellikle sendikalarımızın işyeri temsilcileri demokratik, katılımcı ve çağdaş sendikacılığın gelişiminde hayati derecede önemli kişilerdir. Temsil ettikleri sendikalarla işyerindeki çalışanların arasında oynadıkları köprü göreviyle, sendikaları kurumlarının ve üyelerinin nezdinde bütünüyle temsil ederler. Bu yönüyle sendikanın işyerindeki zaafiyetini ya da etkinliğini belirleyen kişilerdir. Bu bağlamda hazırlanan sertifika programımız; sendikanın değer ve ideallerinin savunucuları olan yönetici ve temsilci kadroları başta olmak üzere, yönetici/temsilci adayı olan tüm sendika üyelerine

Kanun, mevzuat, siyasi ve demokratik gelişmeler gibi teknik bilgiler yanında hayatın her alanında kullanabilecekleri etkili iletişim, liderlik ve hitabet, beden dili, diksiyon, ikna kabiliyeti, nezaket ve görgü kuralları gibi kişisel gelişim içinde son derece gerekli olan konuları içerisine alan geniş bir eğitim yelpazesi sunmaktadır. Bunların yanında mobbing, ergonomi, iş sağlığı ve güvenliği vb. konularda edinecekleri bilgilerle her yönden oldukça donanımlı ve bilgili hale gelecek sendika üye, temsilci ve yöneticileri sahada tüm çalışanlarla daha güçlü ve etkili bir iletişim kurabilecek, çalışma ilişkilerine ve demokrasi kültürüne katkıda bulunabilecek, işyerinde katılımcılığı ve sonuçta verimliliği artırabilecek, işyerlerinin ve çalışanların sorunlarının tespiti ile çözümüne katkıda bulunabilecek tüm bunların sonucunda temsil ettikleri sendikanın önem ve başarısını arttırarak üyelerine çok daha kaliteli hizmet sunacaktır.

Katılmak istediğiniz kursun sayfasında yer alan kırmızı “Başvuru Yap” butonuna tıklayarak başvuru formunu doldurmanızın ardından kredi kartı ile ödeme sayfasına geçebilirsiniz. Bu sayfada ödeme işleminin tamamlanması ardından başvurunuz yönetici onayına gider. Eğitim başlangıç tarihinde size kullanıcı adı ve şifreniz sms ve e-posta ile gönderilecektir. EFT yöntemiyle ödeme yapmak isteyen kişiler başvuru yap butonuna tıklamadan önce internet bankacılığı veya atm üzerinden eğitim ve kurslar hesabımıza ödeme yapabilir başvuru esnasında dekont yükleyerek kayıtlarını tamamlayabileceklerdir.

15 Aralık 2021

Bu Kategorideki Diğer Eğitimler