Banka Personeli Temel Eğitimi (Uzaktan Eğitim)

SON BAŞVURU TARİHİ 15 ARALIK 2021 ÇARŞAMBA 23:59
EĞİTİM TARİHİ 16 ARALIK 2021 - 15 OCAK 2022

TELEGRAM KANALIMIZA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Eğitim: Eğitim 1 ay sürmektedir. Kayıtlı ders videoları üzerinden uzaktan eğitim şeklinde yapılmaktadır. Eğitim portalı 24 saat açıktır. İstenilen gün ve saatte giriş yapılabilmektedir. Eğitim portalındaki videolar eğitim sonrasında da sürekli olarak açık kalmaktadır. Eğitim başlangıç tarihinde tarafımızdan SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır.

Eğitim başlamadan eğitim portalına giriş yapılamamaktadır.

Eğitime, bu sayfanın en altında yer alan Eğitim Portalı butonuna tıklayıp katılabilirsiniz.

Kullanıcı Adı  : TC Kimlik Numaranız
Şifre               : TC Kimlik Numaranızın İlk Beş Hanesi

Eğitim Katılım Belgesi: Belgeler e-devlete yüklenecektir. E-devlete yüklenen belge için ücret alınmamaktadır. Ayrıca belge gönderilmeyecektir.

GİŞE YETKİLİSİ KİMDİR?

Gişe yetkilisi bankada şu görevleri yerine getirmekten sorumludur:

• - Müşterilere gerekli özeni göstererek taleplerini zamanında tam ve doğru olarak yerine getirilmesi,
  • - Müşteri hesap açılış talebini yerine getirilmesi,
  • - Tahsilat ve ödeme işlemlerinin gerçekleştirilmesi,
  • - Hesaptan para çekilmesi işlemlerinin gerçekleştirilmesi,
  • - Çek, Senet bedellerinin tahsilat ve ödeme işlemlerinin gerçekleştirilmesi,
  • - EFT/Havale işlemlerinin gerçekleştirilmesi,
  • - Şubeye gelen müşterilere, müşterilerin ihtiyaçları çerçevesinde ürün satışı gerçekleştirilmesi,
  • - Müşterilere, etkin, hızlı ve kalite hizmet verilmesi için gerekli desteği sağlanması,
  • - İşlemlerle ilgili olarak müşterilerden gerekli belgeleri tam ve eksiksiz olarak alır/alınmasını sağlanması,
  • - Servis içinde yürütülen tüm işlemleri kanunlara, banka politika ve prensiplerine uygun olarak eksiksiz ve zamanında yerine getirilmesi,
  • - Resmi kurumlar tarafından talep edilen ve banka prosedürlerinin gerektirdiği ek dokümanları müşteriden kontrol ederek teslim almak, eksik belgeleri müşteriye bildirilmesi,
  • - Gün sonu işlemlerinin gerçekleştirilmesi; kendi kasası için gün sonu raporlarının alınması ve kasa mutabakatlarının yapılması.

• Profesyonel Hayata Geçiş
  • Bankacılığa giriş
  • Bankacılıkta Hukuk
  • Rekabet Hukuku
  • Sahtecilik
  • Gişe Ürünleri
  • Satış ve Pazarlama
  • Müşteri ile İletişim
  • Müşteri Memnuniyeti
  • Analitik Düşünme
  • Beden Dilini Etkin Kullanma
  • İkna Etme, Etkili Konuşma
  • Kendini İfade Etmede Beden Dili
  • Duygusal Zekâ
  • Karar Verme
  • Zaman Yönetimi
  • İstenmeyen Davranış Yönetimi

Katılmak istediğiniz kursun sayfasında yer alan kırmızı “Başvuru Yap” butonuna tıklayarak başvuru formunu doldurmanızın ardından kredi kartı ile ödeme sayfasına geçebilirsiniz. Bu sayfada ödeme işleminin tamamlanması ardından başvurunuz yönetici onayına gider. Eğitim başlangıç tarihinde size kullanıcı adı ve şifreniz sms ve e-posta ile gönderilecektir. EFT yöntemiyle ödeme yapmak isteyen kişiler başvuru yap butonuna tıklamadan önce internet bankacılığı veya atm üzerinden eğitim ve kurslar hesabımıza ödeme yapabilir başvuru esnasında dekont yükleyerek kayıtlarını tamamlayabileceklerdir.

15 Aralık 2021

Bu Kategorideki Diğer Eğitimler