Banka Personeli Temel Eğitimi (Uzaktan Eğitim)

SON BAŞVURU TARİHİ                15 AĞUSTOS 2020 CUMARTESİ 23:59

EĞİTİM TARİHİ                             17 AĞUSTOS - 15 EYLÜL 2020

BANKA GİŞE YETKİLİSİ SERTİFİKA PROGRAMI TANITIM VİDEOSU

Eğitiminize Eğitim Portalına Giriş butonuna basarak katılabilirsiniz.

Kullanıcı Adınız : TC Kimlik Numaranız
Şifreniz               : TC Kimlik Numaranızın İlk Beş Hanesi

• Uzaktan eğitim yöntemi ile Türkiye'nin her yerinden katılım sağlayabilirsiniz. Eğitimimiz 1 ayda tamamlanmaktadır.
  • Bu eğitimde sınav yapılmamaktadır. Eğitimin sonunda adaylara Katılım Belgesi gönderilmektedir.
  • Katılım Belgesi için eğitim portalında yer alan  videoların atlatılmadan ve sistem üzerinden izlenilmesi gerekmektedir.
  • Eğitim portalı 24 saat açıktır. İstediğiniz gün ve saatte eğitim videolarına ulaşabilirsiniz.

GİŞE YETKİLİSİ KİMDİR?

Gişe yetkilisi bankada şu görevleri yerine getirmekten sorumludur:

·         Müşterilere gerekli özeni göstererek taleplerini zamanında tam ve doğru olarak yerine getirilmesi,

·         Müşteri hesap açılış talebini yerine getirilmesi,

·         Tahsilat ve ödeme işlemlerinin gerçekleştirilmesi,

·         Hesaptan para çekilmesi işlemlerinin gerçekleştirilmesi,

·         Çek, Senet bedellerinin tahsilat ve ödeme işlemlerinin gerçekleştirilmesi,

·         EFT/Havale işlemlerinin gerçekleştirilmesi,

·         Şubeye gelen müşterilere, müşterilerin ihtiyaçları çerçevesinde ürün satışı gerçekleştirilmesi,

·         Müşterilere, etkin, hızlı ve kalite hizmet verilmesi için gerekli desteği sağlanması,

·         İşlemlerle ilgili olarak müşterilerden gerekli belgeleri tam ve eksiksiz olarak alır/alınmasını sağlanması,

·         Servis içinde yürütülen tüm işlemleri kanunlara, banka politika ve prensiplerine uygun olarak eksiksiz ve zamanında yerine getirilmesi,

·         Resmi kurumlar tarafından talep edilen ve banka prosedürlerinin gerektirdiği ek dokümanları müşteriden kontrol ederek teslim almak, eksik belgeleri müşteriye bildirilmesi,

·         Gün sonu işlemlerinin gerçekleştirilmesi; kendi kasası için gün sonu raporlarının alınması ve kasa mutabakatlarının yapılması,

KİMLER GİŞE YETKİLİSİ OLABİLİR?

• En az lisans mezunu olan,
  • İkna kabiliyeti yüksek,
  • Pazarlama ve satış becerileri gelişmiş,
  • Bankaya yeni müşteri kazandırabilecek,
  • İletişim becerisi yüksek,
  • İnsanlara karşı güler yüzlü,
  • Dinamik,
  • Takım çalışmasına yatkın kişiler bankalarda gişe yetkilisi olarak istihdam edilebilirler.

EĞİTİM İÇERİĞİ

·         Profesyonel Hayata Geçiş

·         Bankacılığa giriş

·         Bankacılıkta Hukuk

·         Rekabet Hukuku

·         Sahtecilik

·         Gişe Ürünleri

·         Satış ve Pazarlama

·         Müşteri ile İletişim

·         Müşteri Memnuniyeti

·         Analitik Düşünme

·         Kendini Etkin İfade Etme

·         İkna Etme, Etkili Konuşma, Kendini İfade Etmede Beden Dili

·         Duygusal Zekâ

·         Karar Verme

·         Zaman Yönetimi

·         İstenmeyen Davranış Yönetimi

Şehit - Gazi ailesi ve çocuklarına yüzde 10,
Sakarya Üniversitesi personeli, eş ve çocuklarına yüzde 10,
Engellilere yüzde 10 oranında indirim uygulanmaktadır.

İndirimler 16.11.2018 tarihinden sonra yapılacak başvurularda geçerli olmak üzere belirlenen kontenjana bağlı kalarak sadece bir indirim maddesinden yararlanacak şekilde uygulanır. İndirimlerden faydalanabilmek için söz konusu durumunuzu gösterir belgeyi mail atmalısınız.

• Kargo ücreti SAUSEM tarafından ödenmek üzere Belgeler Adaylarımızın adreslerine gönderilecektir. (Ancak; yurt dışında ikamet eden adaylarımızın sertifika gönderim ücreti kendilerine aittir. Türkiye'de bir adres bildirmeleri durumunda gönderim ücreti yine SAÜSEM tarafından yapılacaktır.)

• Eğitime katılacak adaylar her hangi bir firma adına eğitimlerini fatura ettirmek istiyorlar ise başvurularını yaptıkları gün dekont ve firma bilgilerini bilgeng@sakarya.edu.tr mail adresine mutlaka mail atmalıdırlar.

BANKA HESAP BİLGİSİ (Kredi kartıyla ödemek istediğiniz takdirde başvuru esnasında ödeme yapabilirsiniz)
Alıcı Adı             : Sakarya Üniversitesi Dön. Ser. İşl. Md.
Hesap No           : 27-464698-2

Mesai Saatler: 09:30 - 12:30  || 13:30 - 17:30