Bina ve Toplu Yapı Yöneticiliği Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

SON BAŞVURU TARİHİ                 15 AĞUSTOS 2020 CUMARTESİ 23:59

EĞİTİM TARİHİ                              17 AĞUSTOS - 15 EYLÜL 2020

SINAV HAFTASI                              10 -  15 EYLÜL 2020

Eğitiminize Eğitim Portalına Giriş butonuna basarak katılabilirsiniz.

Kullanıcı Adınız : TC Kimlik Numaranız
Şifreniz               : TC Kimlik Numaranızın İlk Beş Hanesi

(Sınav haftasında istediğiniz gün ve saatte sınava girebilirsiniz. Sınava 3 kez girme hakkınız bulunmaktadır. Geçme notu: 50)

EĞİTİMİN TANIMI

Gayrimenkul sektörünün dinamikliği karşısında geleceğin önemli iş alanlarından biri olarak görülen mülk yönetiminin önemi her geçen gün daha da artıyor. Apartman ve site yönetimlerinde profesyonel hizmet beklentisine olan talebin artması, kalabalık sitelerde hizmetlerin yoğunlaşması, kat maliklerinin ve site sakinlerinin beklentisine cevap verebilmek için ciddi mesai harcanması zaruriyeti karşısında yeni bir meslek dalı da kendini gösteriyor.

Profesyonel Site Yönetim Hizmetleri Danışmanlığı

Her yıl on binlerce konutun inşa edildiği Türkiye'de profesyonel site yönetim hizmetlerine ve dolayısıyla profesyonel site yöneticilerine yönelik ihtiyaç ve talepler de hızla artıyor. Yeni iş kurmak isteyenler, kendi işinin sahibi olmak isteyenler, emlak danışmanlığı yapanlar, gayrimenkullere yönelik çeşitli hizmetler sunan kişiler için uygun olan "Site Yöneticiliği Sertifika Programı" Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkez, işbirliği ile düzenlenmektedir.

SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI

Bu sertifika programı, gayrimenkul projelerindeki ihtiyaçları doğru tespit ederek, uygun maliyetle kaliteli hizmeti sunumunu sağlayacak, gelir – gider dengesini yönetecek ve güçlü iletişim ile yapılan çalışmaları etkili anlatabilecek profesyonel bina ve toplu yapı yöneticileri yetiştirmek üzere hazırlanmıştır.

EĞİTİM PORTALI 24 SAAT AÇIKTIR. İSTEDİĞİNİZ GÜN VE SAATTE EĞİTİM VİDEOLARINA ULAŞABİLİRSİNİZ.

BAŞVURU ŞARTI

Herhangi bir başvuru şartı aranmamaktadır.

KİMLER KATILMALI

• Site ve Toplu Yapı Yönetimi Çalışanları
  • Bina Yöneticileri
  • Emlak şirketleri
  • Bina ve Site Yönetiminde çalışmak isteyenler
  • Gayrimenkul Geliştirme Şirketlerinin satış sonrası biriminde çalışanlar ve çalışmak isteyenler

EĞİTİM İÇERİĞİ

Ders 1 - Toplantı Yonetimi
Ders 2 - Bina Yönetiminde Bilişim Sistemleri Kulla
Ders 3 - İletişim Becerileri
Ders 4 - İletişim Becerileri
Ders 5 - İletişim Becerileri
Ders 6 - İletişim Becerileri
Ders 7 - Bina ve Toplu Yönetim Hukuku
Ders 8 - Ana Gayrimenkulün Yönetimi
Ders 9 - Yönetimin Denetlenmesi
Ders10 - Bina ve Toplu Yapı Yönet. Sürdür.
Ders11 -Yeşil Bina Sertifika Sistemleri
Ders12 -Sürdürülebilirliğin Yeni Yapısı Yeşil Bina
Ders13 - Güvenli Ortam ve Sorumluluk
Ders14 - Güvenli Ortam ve Sorumluluk
Ders15 - Güvenli Ortam ve Sorumluluk
Ders16 - Veri Giriş - Kasa Tanımlama
Ders17 - Raporlama - Dönemsel Bakiye Listesi
Ders18 - Apsiyon Uygulama
Ders19 - Bütçe ve Maliyetleme
Ders20 - İşletme Bütçesi Gider Paylaşımı
Ders21 - Muhasebe ve Vergiler
Ders22 - Muhasebe - Denetim ve Raporlama
Ders23 - Muhasebe - Denetim ve Raporlama
Ders24 - Zor İnsanlar
Ders25 - Kapanış İşlemleri
Ders26 - Vergisel Yükümlülükler

Şehit - gazi ailesi ve çocuklarına yüzde 10,
Sakarya Üniversitesi personeli, eş ve çocuklarına yüzde 10,
Engellilere yüzde 10 oranında indirim uygulanmaktadır.

İndirimler 16.11.2018 tarihinden sonra yapılacak başvurularda geçerli olmak üzere belirlenen kontenjana bağlı kalarak sadece bir indirim maddesinden yararlanacak şekilde uygulanır. İndirimlerden faydalanabilmek için söz konusu durumunuzu gösterir belgeyi mail atmalısınız.

BANKA HESAP BİLGİSİ (Kredi kartıyla ödemek istediğiniz takdirde başvuru esnasında ödeme yapabilirsiniz)
Alıcı Adı       : Sakarya Üniversitesi Dön. Ser. İşl. Md.
Hesap No      : 27-464698-2
IBAN            : TR21 0020 9000 0046 4698 0000 02

• Kargo ücreti SAUSEM tarafından ödenmek üzere Belgeler Adaylarımızın adreslerine gönderilecektir. (Ancak; yurt dışında ikamet eden adaylarımızın sertifika gönderim ücreti kendilerine aittir. Türkiye'de bir adres bildirmeleri durumunda gönderim ücreti yine SAÜSEM tarafından yapılacaktır.)
  • Eğitime katılacak adaylar her hangi bir firma adına eğitimlerini fatura ettirmek istiyorlar ise başvurularını yaptıkları gün dekont ve firma bilgilerini bilgeng@sakarya.edu.tr mail adresine mutlaka mail atmalıdırlar.

Mesai Saatler: 09:30 - 12:30  || 13:30 - 17:30
Faks: 0264 295 54 50