Bina ve Toplu Yapı Yöneticiliği Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

SON BAŞVURU TARİHİ                  30 EYLÜL 2021 PERŞEMBE 23:59

EĞİTİM TARİHİ                               1- 31 EKİM 2021

SINAV HAFTASI                               25 - 31 EKİM 2021

Eğitim: Eğitim 1 ay sürmektedir. Kayıtlı ders videoları üzerinden uzaktan eğitim şeklinde yapılmaktadır.

Eğitim portalı 24 saat açıktır. İstenilen gün ve saatte giriş yapılabilmektedir.

Eğitim portalındaki videolar eğitim sonrasında da sürekli olarak açık kalmaktadır.

Eğitim başlangıç tarihinde tarafımızdan SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır. Eğitim başlamadan eğitim portalına giriş yapılamamaktadır.

Eğitime, Eğitim Portalına Giriş butonuna basarak katılabilirsiniz.

Kullanıcı Adı: TC Kimlik Numaranız
Şifre              : TC Kimlik Numaranızın İlk Beş Hanesi

Sınav: Sınav tarihleri aday işlemleri panelinden görüntülenebilmektedir.

Belirtilen sınav tarihi aralığında sınava 3 kez giriş yapma hakkı bulunmaktadır. Belirtilen tarih aralığında istenilen gün ve saatte, sınava, eğitim portalında Sınav bölümünden giriş yapılabilmektedir.

Sınav uzaktan sınav yöntemiyle çoktan seçmeli (test) olarak yapılmaktadır.

Sınavdan en az 50 puan alınması durumunda başarılı olup, tekrar sınava giriş yapılmasına gerek bulunmamaktadır.

Sertifika: Sertifikalar, e- sertifika olarak e-devlete yüklenecektir.

Ayrıca sertifika gönderilmeyecektir. E- sertifika için ücret alınmamaktadır.

EĞİTİMİN TANIMI
Gayrimenkul sektörünün dinamikliği karşısında geleceğin önemli iş alanlarından biri olarak görülen mülk yönetiminin önemi her geçen gün daha da artıyor. Apartman ve site yönetimlerinde profesyonel hizmet beklentisine olan talebin artması, kalabalık sitelerde hizmetlerin yoğunlaşması, kat maliklerinin ve site sakinlerinin beklentisine cevap verebilmek için ciddi mesai harcanması zaruriyeti karşısında yeni bir meslek dalı da kendini gösteriyor.

Profesyonel Site Yönetim Hizmetleri Danışmanlığı

Her yıl on binlerce konutun inşa edildiği Türkiye'de profesyonel site yönetim hizmetlerine ve dolayısıyla profesyonel site yöneticilerine yönelik ihtiyaç ve talepler de hızla artıyor. Yeni iş kurmak isteyenler, kendi işinin sahibi olmak isteyenler, emlak danışmanlığı yapanlar, gayrimenkullere yönelik çeşitli hizmetler sunan kişiler için uygun olan "Site Yöneticiliği Sertifika Programı" Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkez, işbirliği ile düzenlenmektedir.

SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI
Bu sertifika programı, gayrimenkul projelerindeki ihtiyaçları doğru tespit ederek, uygun maliyetle kaliteli hizmeti sunumunu sağlayacak, gelir – gider dengesini yönetecek ve güçlü iletişim ile yapılan çalışmaları etkili anlatabilecek profesyonel bina ve toplu yapı yöneticileri yetiştirmek üzere hazırlanmıştır.

BAŞVURU ŞARTI

Herhangi bir başvuru şartı aranmamaktadır.

KİMLER KATILMALI

• Site ve Toplu Yapı Yönetimi Çalışanları
  • Bina Yöneticileri
  • Emlak şirketleri
  • Bina ve Site Yönetiminde çalışmak isteyenler
  • Gayrimenkul Geliştirme Şirketlerinin satış sonrası biriminde çalışanlar ve çalışmak isteyenler

EĞİTİM İÇERİĞİ

• Zor İnsanlar
  • Kapanış İşlemleri
  • Bina / Site Yönetimlerinin Vergisel Yükümlülükleri

Toplamda 36 ders saati eğitim verilmektedir.

Alıcı Adı       : Sakarya Üniversitesi Dön. Ser. İşl. Md.
Hesap No      : 27-464698-2
IBAN            : TR21 0020 9000 0046 4698 0000 02

Eğitime katılacak adaylar her hangi bir firma adına eğitimlerini fatura ettirmek istiyorlar ise başvurularını yaptıkları gün dekont ve firma bilgilerini bilgeng@sakarya.edu.tr mail adresine mutlaka mail atmalıdırlar.

30 Eylül 2021