Sertifika Eğitimleri

Başvuruya açık tüm eğitimler
Uzaktan Eğitim

4-6 Yaş Grubu Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

SAÜSEM 4-6 Yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri Sertifikasına uzaktan eğitim yöntemiyle Türkiye'nin her yerinden başvurabilirsiniz.
Uzaktan Eğitim

Değerler Eğitimi Eğitmenliği Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

Değerler Eğitimi sertifika programına başvuru yaparak Sakarya Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika sahibi olabilirsiniz.
Uzaktan Eğitim

Eğiticinin Eğitimi Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

Eğiticinin Eğitimi sertifika programına başvuru yaparak Sakarya Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika sahibi olabilirsiniz.
Eğitim Ücreti 350 TL
Uzaktan Eğitim

Proje Yazma ve Hazırlama Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

Proje yazma eğitimi - Proje Yazma sertifika programına başvuru yaparak Sakarya Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika sahibi olabilirsiniz.
Uzaktan Eğitim

Zeka Oyunları Eğitici Eğitimi Kursu (Uzaktan Eğitim)

Zeka oyunları eğitici eğitimi sertifika programına başvuru yaparak Sakarya Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika sahibi olabilirsiniz.