Sertifika Eğitimleri

Başvuruya açık tüm eğitimler
Uzaktan Eğitim

0-36 Ay Çocuk Bakım Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

Ankara, İstanbul, İzmir illerinde ikamet eden, 0-36 Ay Çocuk Bakım Sertifikalı Bakıcı İstihdam Eden Annelere Aylık 300 Avro “Çalışan Anne Desteği” ödeniyor!
Eğitim Ücreti 450 TL
Uzaktan Eğitim

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Danışmanlığı Programı (Uzaktan Eğitim)

SAÜSEM Aile ve dini rehberlik eğitimi ile uzaktan eğitim yöntemiyle sertifika sahibi olabilirsiniz. Diyanet aile ve dini rehberlik bürosu
Uzaktan Eğitim

Banka Personeli Temel Eğitimi (Uzaktan Eğitim)

Banka personeli olmak isteyen veya bankada halihazırda personel olarak çalışan kişiler için mutlaka alınması gereken sertifikalar arasında gelen temel bankacılık eğitimi
Eğitim Ücreti 165 TL
Uzaktan Eğitim

Bina ve Toplu Yapı Yöneticiliği Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

Bina ve site yöneticiliği sertifika programına başvuru yaparak Sakarya Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika sahibi olabilirsiniz.
Eğitim Ücreti 305 TL
Uzaktan Eğitim

Derin Öğrenme - Bilgisayarla Görmeye Yönelik (Uzaktan Eğitim)

Derin Öğrenme - Deep Learning sertifika programına başvuru yaparak Sakarya Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika sahibi olabilirsiniz.
Eğitim Ücreti 400 TL
Uzaktan Eğitim

DHBT Hazırlık Eğitimi (Uzaktan Eğitim)

DHBT Hazırlık eğitimine başvuru yaparak ÖSYM'nin yaptığı DHBT sınavına uzaktan eğitim yöntemiyle hazırlanabilirsiniz.
Uzaktan Eğitim

İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

İnsan Kaynakları Yönetimi sertifika programına başvuru yaparak Sakarya Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika sahibi olabilirsiniz.
Eğitim Ücreti 375 TL
Uzaktan Eğitim

İş ve Meslek Danışmanlığı Mesleki Yeterlilik Belgesi Eğitim Programı (Seviye 6)

İş ve Meslek Danışmanlığı sertifika programına başvuru yaparak Sakarya Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika sahibi olabilirsiniz.
Eğitim Ücreti 375 TL
Uzaktan Eğitim

Kamuda Sendika Temsilcisi Uzmanlığı Programı (Uzaktan Eğitim)

Eğitim Ücreti 260 TL
Uzaktan Eğitim

Management Skills (Uzaktan Eğitim)

Management Skills - Yönetim Becerileri sertifika programına başvuru yaparak Sakarya Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika sahibi olabilirsiniz.
Eğitim Ücreti 75 TL
Uzaktan Eğitim

Mobbing İle Mücadele Birim Yetkilisi Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

Mobbing ile mücadele sertifika programına başvuru yaparak Sakarya Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika sahibi olabilirsiniz.
Eğitim Ücreti 305 TL
Uzaktan Eğitim

Satranç Eğitimi (Uzaktan Eğitim)

Satranç sertifika programına başvuru yaparak Sakarya Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika sahibi olabilirsiniz.
Uzaktan Eğitim

Ses ve Nefes Teknikleri Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

Eğitim Ücreti 400 TL