Sertifika Eğitimleri

Başvuruya açık tüm eğitimler
Uzaktan Eğitim

Diş Hekimliği Asistanı Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

Diş Hekimliği Asistanı sertifika programına başvuru yaparak Sakarya Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika sahibi olabilirsiniz.
Eğitim Ücreti 305 TL
Uzaktan Eğitim

Eczacı Kalfası Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

Eczacı Kalfası - Eczacı Yardımcı Personeli sertifika programına başvuru yaparak Sakarya Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika sahibi olabilirsiniz.
Eğitim Ücreti 500 TL
Uzaktan Eğitim

Hasta Kabul Sekreterliği (Uzaktan Eğitim)

Hasta Kabul Sekreterliği sertifika programına başvuru yaparak Sakarya Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika sahibi olabilirsiniz.
Eğitim Ücreti 350 TL
Uzaktan Eğitim

Hasta ve Yaşlı Bakımı Uzmanlık Sertifika Programı (Uzaktan Eğitim)

Hasta ve Yaşlı Bakımı sertifika programına başvuru yaparak Sakarya Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika sahibi olabilirsiniz.
Eğitim Ücreti 305 TL